Новини :: ДЮФЛ

|

27 грудня відбулося засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

27 грудня відбулося засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

27 грудня в конференц-залі "Парк Готелю" відбулося засідання Виконавчого комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

На початку засідання були затверджені підсумки осінньої частини змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років серед юнаків вікових категорій U-11, U-14, U-16, U-18. Матч 13-го туру чемпіонату першої ліги ДЮФЛІФО U-18 сезону 2016-2017 років між командами ФК "Калуш" – "Вихор" (Ямниця), який не відбувся через участь ФК "Калуш" і "Вихор" у змаганнях ДЮФЛ України, перенесено на весну 2017 року. Дата матчу буде визначена при складанні календаря весняної частини змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років серед юнаків вікової категорії U-18.

Засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

Далі з двох запропонованих варіантів більшістю голосів Виконком ДЮФЛІФО затвердив проведення фінальної частини змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років серед юнаків вікових категорій U-14 і U-16 за наступною схемою:

– команди, які за підсумками групового етапу змагань займуть 1-ше місце у групі "Північ" та 1-ше місце у групі "Південь" зустрінуться у матчі за 1-2 місця у підсумковій турнірній таблиці (гра відбудеться в м. Івано-Франківську, господар поля у матчі визначається шляхом жеребкування);

– команди, які за підсумками групового етапу змагань займуть 2-ге місце у групі "Північ" та 2-ге місце у групі "Південь" зустрінуться у матчі за 3-4 місця у підсумковій турнірній таблиці (гра відбудеться в м. Івано-Франківську, господар поля у матчі визначається шляхом жеребкування);

– наступні місця у підсумковій турнірній таблиці команди розігрують з однієї стикової гри (господар поля у матчі визначається шляхом жеребкування):

         за 5-6 місце: 3-тє місце групи "Північ" - 3-тє місце групи "Південь";

         за 7-8 місце: 4-те місце групи "Північ" - 4-те місце групи "Південь";

         за 9-10 місце: 5-те місце групи "Північ" - 5-те місце групи "Південь";

         за 11-12 місце: 6-те місце групи "Північ" - 6-те місце групи "Південь";

         за 13-14 місце: 7-ме місце групи "Північ" - 7-ме місце групи "Південь";

         за 15-16 місце: 8-ме місце групи "Північ" - 8-ме місце групи "Південь";

         за 17-18 місце: 9-те місце групи "Північ" - 9-те місце групи "Південь".

– команда, яка за підсумками групового етапу змагань посяде 10-те місце у групі "Північ" у підсумковій турнірній таблиці автоматично займає 19-те місце.

Засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО

Наступним питанням члени Виконкому затвердили проведення Суперкубку Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років серед юнаків вікової категорії U-18 – переможців чемпіонату першої ліги і першості другої ліги області. Дата і місце проведення матчу за Суперкубок (можливо – інша назва даного матчу) буде визначена після закінчення обласних чемпіонату першої ліги і першості другої ліги.

Заслухавши інформацію члена Виконавчого комітету ДЮФЛІФО, секретаря Комітету арбітрів ІФФФ Тараса Дем'янчука, були затверджені підсумки арбітражу осінньої частини змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років.

Наостанок Виконавчий комітет ДЮФЛІФО затвердив стратегію розвитку Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області у 2017 році.

Засідання Виконавчого комітету ДЮФЛІФО
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу