Новини :: Турніри

|

В офісі ІФФФ відбулась нарада з представниками оргкомітетів турнірів видатних легенд прикарпатського футболу

В офісі ІФФФ відбулась нарада з представниками оргкомітетів турнірів видатних легенд прикарпатського футболу

30 січня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулась нарада з родинами і представниками оргкомітетів дитячо-юнацьких турнірів видатних легенд прикарпатського футболу Дебенка, Савчука, Краснецького, Думанського, Шулятицького, Хомина. Обласну федерацію представляли голова ІФФФ Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Василь Луцький та віце-президент ДЮФЛІФО Микола Васильків.

На нараді були обговорені терміни та організаційні питання проведення однойменних турнірів у цьому році. Адже саме такі змагання гуртують та здружують учнівську молодь, залишають у пам’яті незабутні враження, а головне – стають відправною точкою досягнення юнаками у майбутньому високих спортивних вершин.

У період з 24 по 26 лютого відбудеться ІІІ-й традиційний футбольний турнір пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького. Змагатись на футбольні майданчики вийдуть юнаки 2006 та 2007 років народження.

На початок червня (02-04.06) запланований VI-й турнір пам’яті Заслуженого тренера України Петра Савчука. За призи будуть змагатися юнаки у трьох вікових групах – 2005, 2006 та 2007 років народження. Участь у турнірі юнаків 2008 р.н. наразі знаходиться на стадії обговорення.

З 8 по 10 червня пройде VII-й за ліком турнір пам'яті прикарпатського спортсмена та тренера Івана Краснецького серед юнаків 2004 та 2005 років народження.

Зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу
Зустріч з родинами видатних легенд прикарпатського футболу

На кінець червня заплановано проведення IV-го турніру присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу, відомого українського футболіста Андрія Хомина, в якому будуть змагатися юнаки 2007 року народження.

У першій декаді серпня розпочнеться XXII-й "Кубок Федерації" пам’яті Мирослава Думанського серед юнаків 2001 року народження, а у 20-х числах серпня відбудеться V-й турнір пам’яті футболіста Богдана Дебенка серед юнаків 2003 року народження.

Всі турніри є в планах роботи Івано-Франківської обласної федерації футболу на 2017 рік. На найближчих засіданнях Виконавчого комітету ІФФФ будуть затверджені Регламенти вище названих турнірів, регламенти потім будуть розміщені на сайті Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу