Новини :: Кубок Підгір'я

|

"Кубок Підгір'я-2017": 2-й тур

Кубок Підгір'я-2017: 2-й тур

12 березня прохолодна весняна погода привітала дощем учасників турніру з футболу "Кубок Підгір'я-2017", але це не стало на заваді проведенню другого туру групового етапу змагань.

В групі "А" чергові перемоги здобули "Оскар" з Підгір'я та НФК "Бурштин". Бурштинці, продовжуючи "збирати скальпи" с представників першого обласного дивізіону, у напруженій боротьбі здолали долинський "Нафтовик". А "Оскар" по всіх статтях декласував минулорічного володаря "Кубка Підгір'я" брошнівські "Карпати".

В групі "Б" другу перемогу на турнірі в свій актив записав галицький "Гал-Вапно", впевнено перегравши "Бескид" з Надвірної. В іншому поєдинку групового квартету ямницький "Вихор" поступився "Колосу Городенківщини" з Городенки.

В групі "В" після перемоги над івано-франківським "Тепловиком-ДЮСШ №3" U-19 лідерство захопили футболісти ФК "Битків". Перші очки на турнірі здобули кутські "Карпати", які сьогодні були сильнішими за єдиного на турнірі представника районних змагань "Кремінь" з Пістиня.

Після другого туру "Карпати" (Брошнів-Осада), "Нафтовик" (Долина), "Бескид" (Надвірна) та "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 втратили всі шанси на вихід у головний півфінал "Кубка Підгір'я-2017". Всі інші команди продовжують боротьбу за головний трофей турніру.

В матчах другого туру групового етапу зафіксовано наступні результати:

2 тур, 12 березня (неділя)

  • "Нафтовик" Долина – НФК "Бурштин"1:2
  • "Оскар" Підгір'я – "Карпати" Брошнів-Осада – 8:0
  • "Гал-Вапно" Галич – "Бескид" Надвірна – 4:2
  • "Колос-Городенківщини" Городенка – "Вихор" Ямниця – 3:1
  • "Карпати" Кути – "Кремінь" Пістинь – 3:1
  • ФК "Битків" – "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 Івано-Франківськ – 3:1

Нагадуємо, місця команд у групах визначаються за найбільшою кількістю очок. У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі – враховується більша кількість перемог, більша кількість забитих м’ячів, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, менша кількість балів порушень (попередження – 1 бал, вилучення – 3 бали). У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається жеребкуванням.

Команди, які посядуть перші місця в групах та краща друга команда змагатимуться за 1-4 місця. Команди, які посядуть другі місця в групах та дві кращі команди, які посядуть треті місця – змагатимуться за 5-8 місця. Решта команд змагатимуться за 9-12 місця. У півфінальних іграх суперники визначатимуться жеребкуванням.


З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір'я-2017" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР'Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я-2017 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу