Новини :: Кубок Підгір'я

|

У фіналі "Кубка Підгір'я-2017" зіграють "Оскар" Підгір'я та НФК "Бурштин"

У фіналі Кубка Підгір'я-2017 зіграють Оскар Підгір'я та НФК Бурштин

На турнірі "Кубок Підгір'я-2017" визначилися фіналісти. У першому півфінальному матчі на футбольному полі СТБ с. Вістова минулорічний "бронзовий" призер турніру "Оскар" (Підгір'я) був сильнішим за футболістів ФК "Битків" і впевнено переграв суперника:

"Оскар" Підгір'я – ФК "Битків" – 5:1

У другому півфіналі в с. Вістова зійшлись представники Галицького району – НФК "Бурштин" і галицьке "Гал-Вапно". Репетиція обласного кубкового півфіналу (10 і 17 травня суперників очікує протистояння в 1/2 фіналу) виявилась яскравою і видовищною. В основний час команди переможця не визначили – 1:1. Безкомпромісний поєдинок плавно перейшов в серію післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася команді НФК "Бурштин" – 4:3.

НФК "Бурштин" – "Гал-Вапно" Галич – 1:1 (серія пенальті – 4:3)

На стадіоні с. Старий Лисець право позмагатись за 5-е місце у впертій боротьбі з кутськими "Карпатами" виборов "Вихор" з Ямниці:

"Вихор" Ямниця – "Карпати" Кути – 2:1

У "втішному" турнірі за 9-11 місця в с. Старі Богородчани "Бескид" з Надвірної мінімально здолав юнаків івано-франківського ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19:

"Бескид" Надвірна – "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 – 1:0

Отже, у фіналі головний приз турніру "Кубок Підгір'я-2017" розіграють "Оскар" (Підгір'я) і НФК "Бурштин", які на груповому етапі цьогорічного турніру вже грали і розійшлися внічию – 1:1. У матчі за третє місце зустрінуться ФК "Битків" і "Гал-Вапно" (Галич). За 5-е місце позмагаються "Карпати" (Брошнів-Осада) і "Вихор" (Ямниця). Підсумкове 7-е місце на турнірі зайняли "Карпати" (Кути), 8-е – "Колос Городенківщини" (Городенка). Гра між кутськими і городенківськими футболістами не відбудеться у зв’язку з відмовою керівництва "Колоса Городенківщини" брати подальшу участь у змаганнях.


Поєдинок за 5-е місце, 18 березня (субота), стадіон с. Старий Лисець, 14:00

"Карпати" (Брошнів-Осада) – "Вихор" (Ямниця)/"Карпати" (Кути)


Поєдинок за 3-є місце, 19 березня (неділя)

ФК "Битків" – "Гал-Вапно" (Галич)


Поєдинок за 1-е місце, 19 березня (неділя)

"Оскар" (Підгір'я) – НФК "Бурштин"

Про місце та час проведення матчів за 1-2 та 3-4 місця буде повідомлено додатково, після наради з представниками футбольних клубів.


З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір'я-2017" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР'Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я-2017 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу