Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу – матчі-відповіді

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу – матчі-відповіді

Відбулись повторні півфінальні поєдинки розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2016-2017 років. Пістинський "Кремінь" на стадіоні с. Старі Кривотули реваншувався за прикре фіаско на своєму полі, відігравши в основний час гандикап ФК "Угорників" в один м'яч. Доля путівки у фінал вирішилась у серії післяматчевих пенальті, де влучнішими були представники Косівського району.

Кубок чемпіонів міст та районів області – 2016/17. 1/2 фіналу – матч-відповідь. 19 березня (неділя)

ФК "Угорники" – "Кремінь" (Пістинь)0:1 (пен. 4:5) /перша гра – 1:0/

Чернятівський "Обрій" на своєму полі знов розписав мирову з "Отрадою" з Глибівки. Суперники, обмінявшись м'ячами, повторили рахунок першого матчу. Як і в Старих Кривотулах другий фіналіст цьогорічного Кубка також визначався в серії післяматчевих пенальті. Шальки терезів коливалися як в одну, так і в іншу сторону, але врешті-решт склонилися на користь представника Богородчанського району.

Кубок чемпіонів міст та районів області – 2016/17. 1/2 фіналу – матч-відповідь. 19 березня (неділя)

"Обрій" (Чернятин) – "Отрада" (Глибівка)1:1 (пен. 2:3) /перша гра – 1:1/

Отже, у фінальному матчі розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2016-2017 років у неділю, 26 березня, зустрінуться "Кремінь" (Пістинь) і "Отрада" (Глибівка). Про час та місце проведення фінального поєдинку буде повідомлено додатково.


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ЧЕМПІОНІВ МІСТ ТА РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу