Новини :: Шкіряний м’яч

|

Відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч"

Відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу Шкіряний м’яч

30 березня в будівлі Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбулось засідання Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч".

У роботі Оргкомітету прийняли участь директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович, начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Василь Луцький, член Виконавчого комітету ІФФФ Роман Балаш.

Підсумком засідання стало вирішення організаційних та інших питань щодо визначення складів груп та місць проведення зонального III-го етапу та фінального IV-го етапу обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" сезону 2016-2017 років. Після того, як повністю завершать змагання ІІ-го етапу Коломийський, Косівський та Надвірнянський райони, будуть остаточно складені групи та календар обласного зонального етапу.

Також на засіданні Оргкомітету було прийнято рішення звернутись до Асоціації аматорського футболу України з проханням надати право проведення Всеукраїнських зональних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед дітей 2006 року народження (U-11) та Всеукраїнських фінальних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед дітей 2005 року народження (U-12) в м. Івано-Франківську.

Робочий візит на Львівщину
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу