Новини :: Шкіряний м’яч

|

Визначилися фіналісти Косівського району турніру з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч"

Визначилися фіналісти Косівського району турніру з футболу на призи клубу Шкіряний м’яч

29 березня 2017 р. на штучних площадках Старокосівської та Косівської ЗОШ № 2 відбулися районні фінальні змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч". Змагання проводились у трьох вікових групах U-11 (2006 р.н.), U-12 (2005 р.н.), U-13 (2004 р.н.). Учасники фіналу попередньо пройшли зональний етап, який відбувався у жовтні 2016 року, де вони отримали перемогу.

За підсумками запеклої боротьби серед наймолодших футболістів U-11 (2006 р.н.) перше місце виборола команда Старокутської ЗОШ І-ІІІ ступенів, почесне друге місце зайняли учні Пістинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, трійку лідерів змагання з футболу замикає команда учнів Річківського НВК.

Змагалися в напруженій боротьбі за чемпіонське звання і юнаки вікової категорії U-12 (2005 р.н.). Де школярі Пістинської школи за рівної гри зуміли краще використати ігрові моменти і обіграли однолітків з с. Рожнів 4:2 та Косівську ЗОШ №2 4:1 і тим самим проклали собі шлях на найвищу сходинку п’єдесталу, а Рожнівський НВК та Косівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 зайняли ІІ та ІІІ місця відповідно.

Серед найстаршої вікової групи футболістів U-13 (2004 р.н.) продемонструвавши високі технічні та фізичні якості золото виборола команда Кутської ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібні медалі дісталися учням Шешорської ЗОШ І-ІІ ступенів, а з бронзові медалі залишилися господарям майданчика учням Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами сектору молоді та спорту Косівської районної державної адміністрації та м’ячами від обласної федерації футболу. Нагородження проводив голова районної федерації футболу Василь Миколайович Якимишин, який привітав усіх учасників та побажав справедливої перемоги найсильнішій команді, та вдалої гри переможцям на обласному етапі, який вже скоро стартуватиме у Івано-Франківську.

Нагадаємо, що дитячий турнір із футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" має піввікову історію і бере початок з середини шістдесятих років минулого сторіччя. Головною метою та завданням турніру є підвищення масовості дитячого футболу України, організація культурно-оздоровчої та виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я підлітків і залучення їх до систематичних занять спортом, виявлення талановитих футболістів, популяризація та розвиток футболу. За цей час сотні тисяч юних футболістів стали активними учасниками змагань. Саме з цього турніру розпочали свою спортивну кар'єру чимало відомих українських футболістів. Серед них – Андрій Шевченко, Сергій Ребров та багато інших.

Визначилися фіналісти Косівського району

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Головний суддя змагань Олександр Михлюк