Новини :: Турніри

|

У Коломиї відбулась нарада з міським головою по підготовці та проведенню міжнародного турніру з футболу “Кубок Крила Дружби”

У Коломиї відбулась нарада з міським головою по підготовці та проведенню міжнародного турніру з футболу “Кубок Крила Дружби”

10 травня в приміщенні Коломийської міської ради відбулась зустріч голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тараса Клима з міським головою м. Коломия Ігорем Слюзарем та президентом місцевого футбольного клубу "Карпати" Олександром Тарасюком.

Під час наради були обговорені питання пов’язані з підготовкою та проведенням міжнародного турніру з футболу "Кубок Крила Дружби". Присутні зупинились на календарі турніру, плані перебування 13 липня делегації СУМ США в м. Коломия, організаційних питаннях, нагородній атрибутиці тощо.

Нагадуємо, міжнародний турнір з футболу "Кубок Крила Дружби" проводиться з метою популяризації футболу в Івано-Франківській області, Україні та США, налагодження дружніх зв'язків між юними футболістами Івано-Франківської області та Спілки Української Молоді в США.

Змагання відбудуться з 12 по 15 липня 2017 року на футбольних полях Івано-Франківська, Коломиї та Калуша. Даний товариський турнір ініційований Спілкою Української Молоді США та Івано-Франківською обласною федерацією футболу. "Кубок Крила Дружби" внесений до Єдиного календаря спортивно-масових заходів Федерації футболу України, який затверджений Виконкомом ФФУ та погоджений Міністерством молоді та спорту України.

Турнір відбудеться під патронатом міських голів Івано-Франківська, Коломиї та Калуша. Участь у даному заході візьмуть команди сформовані із гравці вікової категорії U-16, а саме: "Тепловик-ДЮСШ № 3" Івано-Франківськ, "Карпати"" Коломия, ФК "Калуш" Калуш та СУМ США. Матчі відбудуться на стадіонах МЦС "Рух" Івано-Франківськ, "Хімік" Калуш та "Юність" Коломия.

Незабаром у такому ж самому форматі відбудуться зустрічі з міськими головами Калуша та Івано-Франківська.

Нарада з міським головою Коломиї
Нарада з міським головою Коломиї
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу