Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

25 серпня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Верещагін Микола ("Старт" Гвіздець, U-18), Радул Вадим ("Покуття" Снятин, U-18), Матіїшин Назарій ("Нафтовик" Долина, U-18).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Верещагін Микола ("Старт" Гвіздець, U-18) – 1 гра, Радул Вадим ("Покуття" Снятин, U-18) – 1 гра, Матіїшин Назарій ("Нафтовик" Долина, U-18) – 1 гра.

2. Про вилучення з технічної зони тренера ФК "Хутровик" Тисмениця п. Я. Трухана під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Кремінь" Пістинь - "Хутровик" Тисмениця.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити тренера ФК "Хутровик" Тисмениця п. Я. Трухана за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. Відсторонити від виконання службових функцій та заборонити знаходитись в технічній зоні на 2 (дві) календарні гри обласних змагань з футболу тренера ФК "Хутровик" Тисмениця п. Я. Трухана та дискваліфікувати умовно п. Я. Трухана на 3 (три) календарні гри сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Хутровик" Тисмениця до 01 вересня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

3. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. М. Гнатишина про поведінку вболівальників ФК "Рогатин" Рогатин під час календарного матчу першості області з футболу між командами ФК "Рогатин" Рогатин – ФК "Угорники".

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити керівництво ФК "Рогатин" Рогатин за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Рогатин" Рогатин до 01 вересня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (використання фаєрів, петард та димових шашок вболівальниками ФК "Рогатин" Рогатин). Дискваліфікувати (умовно) домашній стадіон ФК "Рогатин" у м. Рогатин на 3 (три) календарні гри обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу