Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Обласна федерація футболу розпочала процес реорганізації

Обласна федерація футболу розпочала процес реорганізації

У відповідності до Закону України "Про громадські об'єднання" та рекомендацій юридичного Департаменту Федерації футболу України, Івано-франківська обласна федерація футболу розпочала процес реорганізації шляхом перетворення громадської організації у громадську спілку.

Реорганізацію шляхом перетворення здійснює Комісія ІФФФ, зареєстрована в органах юстиції. На першому засіданні Комісія рекомендувала виступити засновниками Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" всім районним (міським) федераціям футболу та асоціаціям, котрі є легітимними, мають діючу угоду про співпрацю з ГО "ІФФФ" та мають статус юридичної особи приватного права.

На черговому засіданні Комісії затверджено список організацій, які виявили бажання прийняти участь в Установчих зборах засновників громадської спілки, а саме: 18-ть районних (міських) федерацій футболу, Асоціація міні-футболу Івано-франківської області та Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області, що підтверджено витягами з протоколів їхніх керівних органів.

Комісія затвердила список делегатів Установчих зборів та кандидатуру для обрання на посаду голови Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу". Домінантна більшість районних (міських) федерацій футболу та асоціацій висунули кандидатуру для обрання на посаду голови діючого голову Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" Клима Тараса Петровича.

XVI-та позачергова Конференція Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та Установчі збори засновників Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" відбудуться 24 жовтня цього року.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу