Новини :: Турніри

|

В Івано-Франківську стартував турнір з футболу "Кубок міського голови"

В Івано-Франківську стартував турнір з футболу Кубок міського голови

20 лютого на івано-франківському стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трік Арена" стартував турнір з футболу "Кубок міського голови м. Івано-Франківська". Змагання, організаторами яких виступає міська рада та МФК "Прикарпаття", покликані створити можливість проведення контрольних поєдинків у плані підготовки команд до весняної частини змагань сезону 2017-2018 років.

У турнірі приймають участь МФК "Прикарпаття" (Івано-Франківськ), "Вихор" (Ямниця), Аматорська збірна команда Івано-Франківської області, "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 (Івано-Франківськ), ДЮФК "Ніка-05" U-19 (Івано-Франківськ), СДЮСШОР "Прикарпаття" U-17 (Івано-Франківськ).

Змагання за "Кубок міського голови" тренерський тандем у складі Петра Русака та Віктора Поптанича розглядають, як один з етапів відбору кандидатів, які ніколи не мали професійного контракту, в аматорську збірну області.

Збірна області у цьому році прийме участь у турнірі, що проводиться під егідою Національної федерації футболу, для визначення учасника Кубка регіонів УЄФА. Перший зональний етап Кубка регіонів ФФУ, де чотири представника Західного регіону розіграють єдину перепустку до другого відбіркового раунду, відбудеться 25-26 квітня в Івано-франківську.

В перший ігровий день відбулося два матчі турніру. Відкрили змагання ямницький "Вихор" і "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19, які у підсумку розписали результативну нічию з рахунком 2:2.

Після цього поєдинка відбулося урочисте відкриття змагань, на якому були присутні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, директор департаменту молодіжної політики та спорту міської ради Руслан Матешко та президент МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький.

Очільник міста побажав футболістам відіграти турнір успішно, без травм і висловив сподівання, що в майбутньому такі змагання в Івано-Франківську стануть традиційними та носитимуть більш представницький характер.

Далі на поле "Хет-Трик Арени" вийшли гравці МФК "Прикарпаття" і новоствореної Аматорської збірної Івано-франківської області. Збірники дали бій більш досвідченим вихованцям Володимира Ковалюка. Долю протистояння вирішив єдиний м'яч, який на 87-й хвилині зустрічі забив Ігор Худобяк після грубої помилки захисника збірної аматорів.

21 лютого (середа) відбудуться наступні два матчі:

14:00 СДЮШОР "Прикарпаття" U-17 – ДЮФК "Ніка-05" U-19

16:00 МФК "Прикарпаття" – "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ першого ігрового дня турніру члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації обласної федерації футболу фотокореспондента Петра Белея.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу