Новини :: Асоціація аматорського футболу України

|

Громадська спілка "Івано-Франківська обласна федерація футболу" вітає працівників Асоціації аматорського футболу України з ювілеєм

Громадська спілка Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає працівників Асоціації аматорського футболу України з ювілеєм

Громадська спілка "Івано-Франківська обласна федерація футболу" вітає працівників Асоціації аматорського футболу України з ювілеєм організації та бажає успіхів у подальшій розбудові в Україні самого популярного виду спорту в світі.

Шановні друзі!

Вітаємо Вас із 20-річчям з дня створення Асоціації аматорського футболу України! Це знаменна дата не тільки для членів організації, тренерів і футболістів, а й для мільйонів уболівальників.

У цей день ми згадуємо багату і славну історію вітчизняного аматорського футболу, наших легендарних керівників, гравців і тренерів, які започаткували багато цікавих соціальних програм та зробили вагомий внесок у розвиток та популяризацію цієї гри.

Асоціація аматорського футболу України – це величезне футбольне господарство, в якому задіяні десятки тисяч команд. За останні роки було багато реформ, змін, кроків, спрямованих на популяризацію аматорського футболу.

Сьогодні перед Асоціацією стоять важливі завдання, пов'язані з дитячо-юнацьким, аматорським футболом, формуванням серед молоді здорового способу життя. Особливої уваги вимагає вдосконалення системи підготовки гравців для професіональних команд країни.

Бажаємо успішної реалізації всіх запланованих заходів, а також розвитку, процвітання та невпинного руху вперед! Колективу ААФУ бажаємо міцного здоров'я, благополуччя і нових перемог на благо вітчизняного футболу!

Нехай Ваше нестримне бажання вдосконалюватись принесе бажані плоди для нашої країни!


Колектив ГС "Івано-Франківська обласна федерація футболу"