Новини :: Комітет арбітрів

|

Арбітри ІФФФ розпочали підготовку до сезону

Арбітри ІФФФ розпочали підготовку до сезону

23 представники футбольної феміди Івано-Франківщини розпочали підготовку до нового змагального сезону в рамках навчально-тренувальних зборів в м. Івано-Франківську.

За ініціативи Комітету арбітрів ІФФФ та згідно рішення Виконкому обласної федерації футболу, для арбітрів, яким буде довірено проводити матчі обласних змагань з футболу у поточному році в період з 10 по 20 березня буде проведено навчально-тренувальний збір.

Згідно Програми даного заходу арбітрам буде доведено до відома великий теоретичний курс, основу якого складатимуть зміни до Правил гри, а також розбір складних, з точки зору футбольних правил, ігрових моментів. Важливо, що саме в цей період учасники НТЗ зможуть удосконалювати свої вміння і навички на практиці, адже вони будуть проводити матчі турніру "Кубок Підгір’я", які в цей час відбуватимуться на стадіоні "Хет-Трик Арена". Серед 23 рефері, які залучені до даного заходу, є як молоді так і вже досвідчені арбітри. Для учасників зборів створені всі необхідні умови для навчання та подальшого вдосконалення за підсумками занять.

Серед викладачів, які працюють разом з арбітрами, відомі в минулому представники суддівського корпусу, а нині спостерігачі арбітражу матчів "Прем’єр-ліги" Михайло Овчар та Євген Геренда, а також арбітр ФІФА Анастасія Романюк.

Кожного дня, по завершенню матчів на Кубку Підгір’я, арбітрів чекає детальний аналіз проведених ігор. Завершаться навчально-тренувальні збори обласних арбітрів 20 березня разом із завершальними матчами Кубку Підгір’я.

Арбітри розпочали підготовку до сезону
Арбітри розпочали підготовку до сезону
Арбітри розпочали підготовку до сезону
Арбітри розпочали підготовку до сезону
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу