Новини :: Кубок Підгір'я

|

25-й турнір з футболу "Кубок Підгір'я-2018" – день шостий

25-й турнір з футболу Кубок Підгір'я-2018 – день шостий

15 березня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-Франківська відбулися заключні матчі групового етапу ювілейного 25-го за ліком традиційного передсезонного турніру з футболу "Кубок Підгір’я-2018".

Відкривали шостий ігровий день змагань представники групи "В" – НФК "Бурштин" та коломийське "Покуття". Перший тайм поєдинку проходив у приблизно рівній боротьбі. Але все ж із певною перевагою коломиян, які трохи гостріше діяли біля воріт суперника і в середині тайму після провалу бурштинців в обороні відкрили рахунок.

Після перерви клас та краща фізична підготовленість футболістів з Коломиї далися взнаки, і саме вони святкували перемогу – 4:0. "Покуття" з першого місця виходить до головного півфіналу турніру.

Наступними на поле "Хет-Трик Арени" вийшли долинський "Нафтовик" та ФК "Галич". Цей поєдинок мав дати відповідь на питання, чи зможе "Нафтовик" зачепитися за очки, які дозволили б долинянам фінішувати в групі другими і в півфіналі змагатися за 5-8 місця. Але дива не сталося, і лідер групи ФК "Галич" у підсумку виборов перемогу – 3:1.

Після цього матчу в групі "Б" відразу три команди набрали по 2 очки. Згідно з Регламентом турніру переможець визначався за результатами особистих зустрічей з конкурентами:

М Команда 1 2 3 І В Н П Р-М О
1 "Вихор" (Ямниця) 2:2 1:1 2 0 2 0 3-3 2
2 "Нафтовик" (Долина) 2:2 0:0 2 0 2 0 2-2 2
3 ФК "Битків" (Битків) 1:1 0:0 2 0 2 0 1-1 2

У підсумку в півфіналі за 5-8 місця зіграє "Вихор" (Ямниця), а "Нафтовик" (Долина), як команда, яка має найгірші показники серед команд, що посіли 3-ті місця в групах, потрапляє до півфіналу за 9-12 місця.

Закривали ігровий день представники групи "А" – "Карпати" (Брошнів-Осада) та івано-франківське МФК "Прикарпаття". Підопічні Володимира Ковалюка контролювали хід поєдинку, продемонстрували змістовний та комбінаційний футбол, забили в кожному з таймів по два м’ячі й здобули переконливу перемогу – 4:0.

МФК "Прикарпаття" разом з "Колосом Городенківщини" приєднуються до галичан і коломиян, а "Карпати" з Брошнів-Осади, яким не вистачило одного залікового балу, зіграють у півфіналі за 5-8 місця.

Пропонуємо вашій увазі технічні результати 6-ого ігрового дня змагань:

3 тур, 15 березня (четвер)

  • "Карпати" Брошнів-Осада – МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ0:4
  • Голи: Роман Дитко (20), Ярослав Конкольняк (45+1), Ігор Худобяк (47, 56)
  • "Нафтовик" Долина – ФК "Галич"1:3
  • Голи: Михайло Басараб (73, з пенальті) – Роман Барчук (42, з пенальті), Тарас Томин (57), Ігор Кушецький (63)
  • НФК "Бурштин" – "Покуття" Коломия0:4
  • Голи: Андрій Ковальчук (25, 53), Максим Попадюк (83, 87)

Отже, після завершення групового етапу змагань півфінальні четвірки виглядають наступним чином. Головний трофей турніру будуть виборювати МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ /1-е місце гр. "А"/, ФК "Галич" /1-е місце гр. "Б"/, "Покуття" Коломия /1-е місце гр. "В"/ та "Колос Городенківщини" Городенка /краща серед 2-х місць гр. "А", "Б", "В"/.

За 5-8 місця позмагаються "Карпати" Брошнів-Осада (2-е місце гр. "А"), "Вихор" Ямниця /2-е місце гр. "Б"/, "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ /3-е місце гр. "А"/ та "Ніка-Вовчинець" Івано-Франківськ /3-е місце гр. "В"/.

У півфіналі за 9-12 місця зіграють "Нафтовик" Долина /гірша серед 3-х місць гр. "А", "Б", "В"/, "Козацький Острів" Чорнолізці /4-е місце гр. "А"/, ФК "Битків" /4-е місце гр. "Б"/ та НФК "Бурштин" /4-е місце гр. "В"/.

Жеребкування півфінальної частини змагань традиційного турніру "Кубок Підгір’я-2018" відбудеться у п’ятницю, 16 березня, об 11:00 у конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю".

З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір’я-2018" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР’Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР’Я-2018 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу