Новини :: Кубок Підгір'я

|

25-й турнір з футболу "Кубок Підгір'я-2018" – день другий

25-й турнір з футболу Кубок Підгір'я-2018 – день другий

11 березня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-Франківська відбулись матчі другого ігрового дня ювілейного 25-го за ліком традиційного передсезонного турніру з футболу "Кубок Підгір'я-2018".

В заключних матчах першого туру в кожній із груп зафіксовано наступні результати:

1 тур, 11 березня (неділя)

  • "Козацький Острів" Чорнолізці – "Карпати" Брошнів-Осада – 0:6
  • ФК "Галич" – ФК "Битків" – 4:0
  • "Покуття" Коломия – "Колос Городенківщини" Городенка – 1:1

У першому матчі ігрового дня, де зустрічались представники першої ліги обласного чемпіонату ФК "Галич" та ФК "Битків", сильнішими були галичани – 4:0. Хет-триком відзначився форвард ФК "Галич" Роман Барчук.

У матчі групи "А", який розпочався на стадіоні "Хет-Трик Арена" о 14:00 год., зустрілись єдиний представник районного чемпіонату "Козацький острів" з Тисмениччини та вже традиційний учасник Кубка Підгір’я брошнів-осадівські "Карпати". Різниця в класі далась взнаки, чому підтвердження кінцевий рахунок матчу – 6:0 на користь брошнівчан. До речі, 5-ма (!) забитими м’ячами в цьому поєдинку відзначився нападник "Карпат" Андрій Сировецький.

В останньому недільному матчі глядачі змогли побачити справжню безкомпромісну боротьбу між амбіційним "Колосом Городенківщини" з Городенки та представником чемпіонату України серед аматорських команд – коломийським "Покуттям". Гра виправдала всі очікування, а вболівальники побачили якісний футбол від вже досвідчених футболістів у складах обох команд. Як наслідок – бойова нічия – 1:1. У футбольного колективу із Городенки була можливість і здобути перемогу, але Тарас Овчар не зміг реалізувати пенальті.

До Вашої уваги розклад матчів 3-го ігрового дня:

12 березня 2018 року (понеділок)

12:00 НФК "Бурштин" – "Колос Городенківщини" Городенка

14:00 ФК "Битків" – "Нафтовик" Долина

16:00 "Тепловик-ДЮСШ №3" – "Карпати" Брошнів-Осада

З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір'я-2018" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР'Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я-2018 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу