Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області

26 квітня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років.

Нагадаємо, що до цієї стадії змагань пройшли "Кремінь" (Пістинь), "Козацький Острів" (Чорнолізці), "Прут" (Видинів), "Вовки" (Вовчківці), "Авангард" (Загвіздя), ФК "Сваричів", ФК "Крихівці" та "Рубань" (Велика Тур'я).

З легкої руки присутніх на засіданні представників команд-учасниць кубкового чвертьфіналу були визначені господарі першої гри двохматчевого протистояння суперників:

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – "Кремінь" (Пістинь)

"Прут" (Видинів) – "Вовки" (Вовчківці)

ФК "Сваричів" – "Авангард" (Загвіздя)

"Рубань" (Велика Тур'я) – ФК "Крихівці"

Нагадуємо, на стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області команди для визначення переможця проведуть по два поєдинки. Перші ігри відбудуться 17 травня (четвер) на полях команд, вказаних у парах першими, а вже 23 травня (середа) пройдуть матчі-відповіді. Початок зустрічей о 17:00.

Якщо дві гри не виявлять переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів без додаткового часу.

Також на нараді були затверджені дати півфінальних поєдинків – 30 травня (середа) та 6 червня (середа). Початок ігор також о 17:00.

Жеребкування стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області команди сезону 2017-2018 років відбудеться 24 травня (четвер) о 12:00 в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Жеребкування 1/4 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області
Жеребкування 1/4 фіналу Кубка чемпіонів міст та районів області

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії Петра Белея