Новини :: Турніри

|

Переможні півфінали Литви та України

Переможні півфінали Литви та України

У перший день змагань на Міжнародному Кубку з футболу серед студентських команд "Карпатський простір" відбулись півфінальні зустрічі.

Першими на штучний газон стадіону "Хет-Трик Арена" вийшли студентські збірні Литви та Румунії. Перевага у матчі була на боці прибалтійців, що цілком відобразив результат гри – 2:0 на користь литовців. Голи в команді Рімантаса Турскіса забивали Арвідас Мікловіс (45+1 хвилина) та Лютаурас Рімкус (79 хвилина).

У другому півфіналі зійшлися студентська збірна України та команда Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. До перерви "жовто-блакитні" мали чудові нагоди відкрити рахунок, але надійно у рамці грав воротар прикарпатців Остап Вульчин. Натомість у другій половині гри команді Анатолія Бузника вдалося зламати опір суперника. Двічі у воротах івано-франківців відзначився Андрій Штогрін (68 та 81 хвилини). А крапку у матчі поставив нападник СК "КНТЕУ-Меркурій" Максим Скрипник на 85-й хвилині.

У суботу, 5 травня, на турнірі відбудуться матчі за нагороди. У грі за 3 місце (11:00) зустрінуться студентська збірна Румунії та команда Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. А за три години (14:00) Кубок розіграють студентські збірні Литви та України.

Прес-служба ВФАС