Новини :: Кубок регіонів УАФ

|

15 травня аматорська збірна Івано-Франківської області розпочне боротьбу за вихід у фінал змагань "Кубок регіонів ФФУ"

15 травня аматорська збірна Івано-Франківської області розпочне боротьбу за вихід у фінал змагань Кубок регіонів ФФУ

15 травня стартує другий етап змагань за "Кубок регіонів ФФУ", які проводять Федерація футболу України та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей. Під час 2-го етапу (15-16 травня) команди-переможці своїх підгруп змагатимуться у двох квартетах (до 6 найкращих першого етапу приєднаються фіналісти минулого розіграшу – команди Львівщини та Кіровоградщини). Два переможці підгруп і стануть учасниками фінального матчу, котрий має відбутися 20 червня 2018 року.

Мета Кубку Регіонів ФФУ – популяризація та піднесення престижу змагань серед аматорських команд в Україні, залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів. Команди сформовано з аматорів, які ніколи за свою кар'єру не мали контрактів із професійними клубами.

Переможець "Кубку регіонів ФФУ" отримає право представляти нашу державу у всеєвропейському турнірі "Кубок регіонів УЄФА", жеребкування якого також вже відбулось. Україна представлена в групі 6, до якої також потрапили іспанська, азербайджанська і фінська команди. Путівку до фінальної стадії турніру отримають переможці восьми груп.

У "Кубку регіонів УЄФА" виступають аматорські команди (по одній з кожної європейської асоціації). У минулому сезоні учасником турніру, який представляв українську асоціацію, була збірна команда Кіровоградської області, створена на базі команди "Інгулець-3" (Петрове). Фінальна стадія турніру відбудеться у червні 2019 року.



Другий відбірковий етап :: Група А :: м. Івано-Франківськ, стадіон "Хет-Трик Арена"

15 травня (вівторок)

13:00 - Івано-Франківська область – Львівська область

16:30 - Житомирська область – Вінницька область

16 травня (середа)

13:00 - Переможець першої гри – Переможець другої гри



Другий відбірковий етап :: Група Б :: м. Суми

15 травня (вівторок)

13:00 - Сумська область – Донецька область

16:30 - Одеська область – Кіровоградська область

16 травня (середа)

13:00 - Переможець першої гри – Переможець другої гри

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу