Новини :: Першість області

|

ФК "Касова" Бовшів отримав "бронзові" медалі обласної першості

ФК Касова Бовшів отримав бронзові медалі обласної першості

22 липня в с. Більшівці Галицького району відбулося урочисте нагородження бронзових призерів першості другої ліги Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років – дорослого складу команди "Касова" (Бовшів).

У заході взяли участь заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Микола Васильків та сільський голова с. Бовшів Ганна Очкур.

Микола Миколайович привітав футбольний клуб "Касова" із "бронзою", побажав подальших успіхів, досягнень та вручив Ганні Очкур почесну подяку обласної федерації за вагомий внесок у розвиток футболу в Івано-Франківській області.

Місцевий меценат Володимир Король, який надавав постійну допомогу та підтримував у нелегкий час футбольну команду, отримав футбольний м'яч Федерації футболу України з автографами всіх присутніх на святі.

Керівник команди "Касова" Йосип Паук, головний тренер Орест Горбатий, кожен гравець бовшівського футбольного колективу отримали з рук представників району та обласної федерації футболу медалі та диплом ІФФФ.

Індивідуальним призом був відзначений головний тренер команди Орест Горбатий, який увійшов у десятку кращих тренерів області.

Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів

Більше фото розміщено в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу