Новини :: Шкіряний м’яч

|

У Косівському районі відбувся ІІ-й етап змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч"

У Косівському районі відбувся ІІ-й етап змагань на призи клубу Шкіряний м'яч

31 жовтня на стадіоні Старого Косова відбулись фінальні районні змагання на призи клубу "Шкіряний м’яч", у яких взяли участь 9 команд.

Дані змагання у нашому районі проводились у два етапи. На першому етапі змагання проводяться у загальноосвітніх закладах району. ІІ етап відбувається минулого тижня де юні футболісти змагались у зональній першості, по територіальному принципу, переможці яких і взяли участь у фінальній частині. Всього в ІІ етапі районних змаганнях на призи клубу "Шкіряний м’яч" у трьох вікових групах взяло участь 36 команд ЗОШ, до яких було залучено близько 320 юних спортсменів.

Забігаючи наперед, хочеться сказати, що у всіх вікових групах за призові місця велась вперта боротьба.

В підсумку у молодшій віковій групі, серед учнів 2008 року народження, перемогу святкували юні футболісти Пістинської ЗОШ, друге та третє місця відповідно вибороли Старокутської ЗОШ, та Косівської ЗОШ №1.

Серед юнаків 2007 р.н. перше місце зайняла команда Шешорської ЗОШ, друге та третє місця за командами Рожнівського ліцею "Гуцульщина" та Річківського НВК.

У старшій віковій групі де змагались юнаки 2006 р.н., перше місце зайняла команда Косівської ЗОШ №2, друге місце зайняли юнаки Пістинської ЗОШ, а третє місце зайняла команда Кобаківської ліцею ім. М. Черемшини.

Переможці вікових груп вибороли право захищати честь нашого району в обласних змаганнях, які відбудуться весною 2019 року, у яких ми бажаємо їм вдало виступити.

Усі переможці та призери змагань нагороджені грамотами сектору молоді та спорту райдержадміністрації та футбольними м’ячами від обласної та районної федерацій футболу.

Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Шкіряний м'яч
Головний суддя змагань Дмитро Ганущак