Новини :: Турніри

|

У Франківську відбувся футбольний турнір пам'яті полеглих захисників Донецького аеропорту

У Франківську відбувся футбольний турнір пам'яті полеглих захисників Донецького аеропорту

25 січня в Івано-Франківську в приміщенні фізкультурно-оздоровчого центру на вулиці Симоненка відбувся ІІ-й за ліком турнір з міні-футболу пам'яті полеглих захисників Донецького аеропорту. Слоган турніру: "Вони витримали – не витримав бетон".

У 2018 році за почесний трофей боролись вісім команд з Івано-Франківська, Калуша, Коломиї, Богородчан та Тисмениці. Перемогу у підсумку виборола івано-франківська "Міська Рада".

Цьогоріч у змаганнях взяли участь івано-франківське "Прикарпаття АТО", команда "Тернопіль АТО" та львівські "Леви" і "Десант".

На церемонії відкриття присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв, а також учасників привітали організатори і гості турніру міський голова м. Івано-Франківська Руслан Марцінків, директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, заступник начальнику управління спорту Івано-Франківської ОДА Костянтин Лисейко.

Також до учасників змагань звернувся перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим: "Герої АТО не вмирають. Вони живуть у наших серцях, у наших душах, у нашій пам’яті. Сьогодні ми заради пам’яті загиблих наших земляків проводимо цей турнір. Ми повинні донести імена героїв, які загинули за честь і незалежність України, до майбутніх поколінь. Ми у великому боргу перед родинами загиблих. Вони втратили найдорожче – дітей, батьків, чоловіків. Низько вклоняюся батькам, дружинам і дякую, що вони виховали таких дітей, підтримали чоловіків, які у тяжку для країни хвилину віддали найцінніше, що в них було – своє життя".

Далі на спортивному майданчику розпочались футбольні поєдинки. У результаті запеклої боротьби Кубок ІІ-го турніру з міні-футболу пам'яті полеглих захисників Донецького аеропорту виборола команда "Прикарпаття АТО" Івано-Франківськ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу