Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Старуня – чемпіон Богородчанського району з міні-футболу

Старуня – чемпіон Богородчанського  району з міні-футболу

З грудня по лютий на майданчику у Підгір’ї проводився чемпіонат району з міні-футболу, у якому взяли участь 14 команд. Фінал раунду плей-офф проходив у неділю, 10 лютого.

У СРІБНІЙ ЛІЗІ в матчі за третє місце зустрілися команди Підгір’я та "Молодіжка" (Богородчани). У першому таймі переважали підгірці 4:0, а в другій половині завдяки кращій реалізації гольових моментів богородчанці скоротили відставання до мінімуму, в підсумку 5:4 на користь Підгір’я.

До малого фіналу потрапили футболісти команди "Франка" Підгір’я та "BogoBoys"" (Богородчани). Команди показали яскраву та насичену гру з інтригою до фінального свистка. У підсумку 3:3, а в серії пенальті найсильнішими у срібній лізі стали гравці команди "Франка", здобувши перемогу по пенальті 2:1.

У ЗОЛОТІЙ ЛІЗІ в грі за "бронзові" нагороди зустрілися "PowerNet" (Старі Богородчани) та Іваниківка. Обидві команди протягом сезону показували хорошу гру, але у цьому матчі старобогородчанці зіграли набагато сильніше за суперника – 5:1.

У фінальному матчі зимового сезону зустрілися минулорічні фіналісти та фаворити турніру – Старуня та "Ветерани", які протягом усього поточного чемпіонату показували хорошу гру.

Перший тайм фінального матчу проходив напружено, жодна з команд не хотіла ризикувати і розкриватися, тож голів було небагато – 2:1 на користь Старуні. У другому таймі суперники продовжували створювати хороші моменти і у кінці гри двічі свої можливості вдало реалізували гравці Старуні. Отже, 4:1 на користь Старуні, яка шостий рік поспіль стає чемпіоном Богородчанського району з міні-футболу.

За результатами опитування уболівальників визначено лауреатів чемпіонату у наступних номінаціях: "Кращий гравець" – Володимир Момот ("PowerNet"), "Кращий воротар" – Михайло Пташник ("Ветерани"), "Кращий бомбардир" – Ігор Долотко (Старуня) – 44 забиті м'ячі.

Під час нагородження футболістів привітали начальник відділу молоді та спорту Богородчанської РДА Віктор Тимощук та голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш. Чемпіон та призери нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Чемпіонат Богородчанського району з міні-футболу
Чемпіонат Богородчанського району з міні-футболу
Чемпіонат Богородчанського району з міні-футболу
Чемпіонат Богородчанського району з міні-футболу
Відділ молоді та спорту Богородчанської РДА