Новини :: Кубок Підгір'я

|

23 березня на Івано-Франківщині стартує 26-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я"

23 березня на Івано-Франківщині стартує 26-й за ліком традиційний турнір з футболу Кубок Підгір'я

У період з 23 по 30 березня 2019 року в м. Івано-Франківську відбудеться 26-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я". Цього року у турнірі, поєдинки якого пройдуть на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена", приймуть участь 6 команд: ФК "Битків", "Нафтовик" Долина, "Карпати" Брошнів-Осада, "Покуття" Коломия, "Козацький острів" Чорнолізці, "Вихор" Ямниця.

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2019 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до весняної частини змагань сезону 2018-2019 років.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФФФ.

Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Команди – учасниці турніру змагаються по коловій системі в одне коло. Місця команд у турнірній таблиці визначаються за найбільшою кількістю набраних очок (за перемогу команді нараховується - 3 очки, за нічию - 1 очко, за поразку очки не нараховуються).

У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі – враховується більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів, менша кількість порушень (попередження - 1 очко, вилучення - 3 очки).

У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається жеребкуванням.

У рапорт арбітра вноситься прізвища 20-ти футболістів. Дозволяється заміна 9 гравців. Зворотні заміни не дозволяються.

За вилучення гравця з поля, який отримав два попередження в одному матчі або за позбавлення суперника очевидної можливості забити м’яч, гравець не дискваліфіковується та має право приймати участь в наступній грі.

За вилучення гравця з поля за більш серйозне порушення, рішення щодо його дискваліфікації приймає Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ.

Попередження для гравців упродовж турніру не накопичуються.

Переходи гравців з команди в команду впродовж турніру не дозволяються.

Дозаявка гравців дозволяється впродовж турніру і припиняється після третього туру змагань.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >>РЕГЛАМЕНТ, та Додатку до Регламенту.

Пропонуємо вашій увазі Календар турніру "Кубок Підгір'я-2019", який також розміщений на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> КАЛЕНДАР.

Також на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> ЗАЯВОЧНИЙ АРКУШ розміщений Заявочний аркуш команди-учасниці 26-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я".

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу