Новини :: Кубок Підгір'я

|

"Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина: завершальний акорд "Кубку Підгір’я-2019"

Покуття Коломия – Нафтовик Долина: завершальний акорд Кубку Підгір’я-2019

Останнім матчем на 26-му традиційному турнірі з футболу "Кубок Підгір’я" став поєдинок між командами, які на початку турніру вважались фаворитами змагань.

Коломияни ще до звітного поєдинку забезпечили собі загальну перемогу у турнірі, а тому на даний матч виходили вже в статусі володаря кубка. А ось долинським футболістам для того щоб фінішувати другими потрібна була лише перемога, будь-який інший результат не дозволяв розраховувати навіть на "бронзу" змагань.

Активніше матч розпочали коломияни, насівши на ворота "Нафтовика". Згодом гра пішла як на гойдалках – ніхто не думав про середину поля і на високих швидкостях опоненти обмінювалися гострими атаками. В кінці першого тайму, у штрафному майданчику долинян, відбулося зіткнення, внаслідок якого арбітр вказав на 11-метрову позначку. Вирок рефері влучним "голом у роздягальню" виконав Роман Москалик.

Після перерви футболісти "Покуття" почали створювати момент за моментом. Найбільше виділявся у складі коломиян Ігор Кушецький, який за допомогою дриблінгу та гострих атакуючих дій тримав у напрузі захист суперника. Раз за разом "Нафтовик" рятував або голкіпер, або каркас воріт. На 72-й хвилині чергова атака "Покуття" увінчалась голом. Фланговий простріл вдало замкнув ударом головою Арсен Гросу – 2:0.

Інтрига у поєдинку зникла остаточно. Коломияни продовжували вести гру, володіти ініціативою і створювати моменти. На 86-й хвилині обрізка хавбеків "Нафтовика" привела до швидкої контратаки на їхні ворота. Капітан "Нафтовика" Михайло Басараб змушений був фолити у власному штрафному майданчику. Знову пенальті, і вже Ігор Кушецький без проблем переграє кіпера долинської команди Святослава Димида – 3:0. До фінального свистка рахунок не змінився. У підсумку, впевнена перемога команди з Коломиї.

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ даного поєдинку та урочистої церемонії закриття турніру члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації ІФФФ фотокореспондента Петра Белея.

Дмитро Савчук, студент кафедри журналістики ПНУ ім. В. Стефаника