Новини :: Шкіряний м’яч

|

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір "Шкіряний м’яч" U-13

В Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м’яч U-13

27-28 травня в Івано-Франківську відбулися Всеукраїнські зональні змагання з футболу турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" вікової категорії U-13, у якому взяли участь кращі команди Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей, а саме: ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ, ЗОШ с. Худльово, ЗОШ №3 м. Новояворівськ.

Відповідно до Регламенту змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" Всеукраїнський зональний етап проходив за коловою системою і складався з трьох турів. Перед стартом змагань на засіданні суддівської колегії з представниками команд було проведено жеребкування і складений календар.

1-й тур:

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ №3 м. Новояворівськ – 2:1

2-й тур:

ЗОШ №3 м. Новояворівськ – ЗОШ с. Худльово – 3:1

3-й тур:

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ с. Худльово – 11:0

Турнірна таблиця

1ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ20013-16
2ЗОШ №3 м. Новояворівськ1014-33
3ЗОШ с. Худльово0021-140

У підсумку перше місце виборола команда ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ, яка і буде представляти нашу область на Всеукраїнських фінальних змаганнях.

У перервах між турами зонального турніру були визначені кращі у вправах з м'ячем:

Жонглювання м’ячем – Мирослав Миронюк (ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ) – 289 ударів.

Удари на дальність – Денис Ганзел (ЗОШ с. Худльово) – 42 метри.

Удари на точність – Віктор Шовж (ЗОШ с. Худльово) – 5 ударів.

І-е місце з елементів техніки гри у футбол в зональних змаганнях з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" посіла ЗОШ с. Худльово.

Кращими гравцями змагань у командах було визнано: Євгена Плискуна (ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ), Юрія Риа (Гімназія №4 м. Чернівці), Адальберта Мануляка (ЗОШ №2 с. Ясіня) та Павла Мельника (ЗОШ №73 м. Львів).

В урочистій церемонії нагородження лауреатів змагань узяли участь перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, голова обласного оргкомітету "Шкіряного м'яча" Василь Луцький, заступник голови ІФФФ Микола Васильків та члени штабу обласного "Шкіряного м’яча".

Тарас Клим передав вітання від президента асоціації аматорського футболу Федора Івановича Шпига, голови Всеукраїнського оргкомітету "Шкіряного м’яча" Андрія Андрійовича Біби та побажав юним футболістам перемог на футбольних полях, а кращій команді зонального Всеукраїнського етапу – гідно представити Івано-Франківщину у фіналі, який відбудеться з 5 по 7 червня поточного року у Вишневому Київської області.

 Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч
 Всеукраїнський зональний турнір Шкіряний м'яч

ЗОШ №10 м. Івано-Франківськ

Більше фото Всеукраїнських зональних змагань з футболу турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" 2018-2019 серед команд вікової групи U-13 в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу