Новини :: Турніри

|

В Івано-Франківську відбувся турнір "Футбольні зірки нашого двору"

В Івано-Франківську відбувся турнір Футбольні зірки нашого двору

29-30 травня в Івано-Франківську відбувся турнір з футболу серед дитячо-юнацьких клубів Івано-Франківського міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання "Футбольні зірки нашого двору".

Турнір проводився з метою залучення дітей з мікрорайонів м. Івано-Франківська до систематичних занять футболом, відзначення Міжнародного дня захисту дітей та виявлення переможців та призерів змагань.

Загальне керівництво змаганнями здійснював Оргкомітет по проведенню турніру. Безпосереднє проведення змагань покладалося на Комітет арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу.

У турнірі приймали участь футбольні команди дитячих клубів сформованих з гравців 2007-2009 років народження, які проживають у мікрорайонах м. Івано-Франківська. До складу команди входило 8 гравців та 1 педагог-організатор.

Турнір проходив у 2 етапи. На першому етапі команди змагалися у групах (кількість учасників у групах – 2-4 команди).

Переможці кожної з груп виходили у фінальну частину змагань, де продовжували змагання у одноколовому турнірі – 4 підгрупи по 3 команди у кожній.

Переможці груп – команди "Мангуста", "Прометей", "Богатир" та "Оріон", в 1/2 фіналу за "олімпійською" системою визначили місця з 1-го по 4-те.

У підсумку, 3-тє місце виборола команда "Мангуста", другими фінішували юні гравці "Прометея", а переможцями турніру стали футболісти команди "Богатир".

Команда-переможець турніру отримала з рук першого заступника голови ІФФФ Тараса Клима кубок, грамоту, гравці – медалі. Команди-призери були нагороджені грамотами, гравці отримали відповідні медалі.

Інші команди другого етапу нагороджувались грамотами за участь у турнірі. Також усі команди-учасниці другого етапу змагань отримали футбольні м’ячі.

Футбольні зірки нашого двору
Футбольні зірки нашого двору
Футбольні зірки нашого двору

Переможець турніру – команда "БОГАТИР"

Більше ФОТО турніру "Футбольні зірки нашого двору" розміщені в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу