Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Горохолина та Саджава – володарі Кубка Богородчанського району сезону 2018/2019

Горохолина та Саджава – володарі Кубка Богородчанського району сезону 2018/2019

Підходить до завершення в Богородчанському районі футбольний сезон 2018-2019 років. У першій половині червня були визначені чемпіони та призери районного чемпіонату. А в неділю, 23 червня, на богородчанському стадіоні імені М. Поворозника відбулися фінальні матчі розіграшу Кубка району з футболу серед юнацьких та дорослих складів.

Першими на футбольне поле вийшли юнаки Горохолини та Саджави. Фінальна гра розпочалася швидкими атаками саджавських футболістів. Уже на 3-ій хвилині їх капітан Д. Соловей з 11-метрового удару відкрив рахунок. У другій половині першого тайму горохолинці вирівняли ситуацію на полі – кращий бомбардир юнацького чемпіонату О. Дем’янець поновив рівновагу.

У другому таймі активніше грали горохолинські гравці, які ще двічі відзначилися у воротах суперника. Отже, 3:1 на користь юнаків Горохолини, які вперше стали володарями районного Кубка.

ФК Горохолина – володар Кубка Богородчанського району серед юнаків сезону 2018-2019 років
ФК "Горохолина" – володар Кубка Богородчанського району серед юнаків сезону 2018-2019 років

У головному фінальному матчі дорослих складів зустрілися цьогорічний чемпіон району "Карпати" (Старі Богородчани) та минулорічний володар Кубка району ФК "Саджава". З перших хвилин поєдинку активнішими виглядали саджавські футболісти, які провели результативну атаку – Тарас Завадський забив м’яч, який у підсумку виявився переможним.

Поступово гра вирівнялася, і в другому таймі більшість ігрового часу в атаках провели старобогородчанці. Наприкінці матчу капітан "Карпат" не реалізував пенальті, втративши можливість зрівняти рахунок. Отже, 1:0, і Кубок району їде до Саджави.

ФК Саджава – володар Кубка Богородчанського району серед дорослих сезону 2018-2019 років
ФК "Саджава" – володар Кубка Богородчанського району серед дорослих сезону 2018-2019 років

Під час нагородження кубки та медалі вручали заступник голови районної ради Ігор Семків, селищний голова Ростислав Заремба та голова Богородчанської РФФ Роман Балаш.

Також районна федерація висловлює подяку народному депутату А. Диріву за допомогу в придбанні нагородної атрибутики.

Прес-служба Богородчанської районної федерації футболу