Новини :: Кубок Підгір'я

|

Зміни у календарі турніру з футболу "Кубок Підгір’я"

Зміни у календарі турніру з футболу Кубок Підгір’я

Як вже повідомлялося раніше, у період з 14 по 29 березня 2020 року в м. Івано-Франківську відбудеться 27-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я". Цього року у турнірі, поєдинки якого пройдуть на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена", приймуть участь 11 команд: івано-франківські "Прикарпаття-Тепловик", "Прикарпаття-Тепловик" (U-18), "Ніка-Вовчинець" та "УКД-Благо", коломийські "Покуття" та "Варатик", "Бескид" Надвірна, "Вихор" Ямниця, "Ураган" Черніїв, ФК "Збора" та географічні сусіди УСК "Довбуш" Чернівці.

На жаль, в останній момент від участі в турнірі відмовився ФК "Карпати-Енергетик" Галич, через що Комітетом з проведення змагань ІФАФ були внесені зміни у Календар та Додаток до регламенту "Кубка Підгір’я-2020".

На першому етапі змагань (груповий турнір) команди-учасниці турніру змагаються по коловій системі в одне коло (2 групи по 4 команди в кожній та одна група – 3 команди).

На другому етапі змагань команди, які посіли перші місця в групах, та краща друга команда змагатимуться за 1-4 місця. Команди, які посіли другі місця в групах, та дві кращі команди, які посіли треті місця, змагатимуться за 5-8 місця. Решта команд в одноколовому турнірі змагатимуться за 9-11 місця.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті та Додатку до регламенту турніру, які розміщені на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> РЕГЛАМЕНТ :: ДОДАТОК до Регламенту.

Пропонуємо вашій увазі Календар турніру "Кубок Підгір'я-2020", який також розміщений на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> КАЛЕНДАР.

Також на офіційному сайті ІФАФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> ЗАЯВКОВИЙ ЛИСТ розміщений Заявковий лист команди-учасниці 27-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу