Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

30-річчя ГС "ІФАФ": представляємо лауреатів номінації "Районні (міські) федерації футболу"

30-річчя ГС ІФАФ: представляємо лауреатів номінації Районні (міські) федерації футболу

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжує цикл публікацій про лауреатів відповідних номінацій з нагоди 30-річчя ГС "ІФАФ".

Як ми повідомляли раніше, 23 грудня 1990 року футбольна громадськість Івано-Франківщини на своїх установчих зборах вирішила створити організацію, яка на добровільних засадах об’єднала футбольні клуби та команди, дитячі спортивні школи, тренерів, арбітрів, ветеранів футболу та вболівальників нашого краю.

У цьому році Івано-Франківська обласна асоціація футболу (ІФАФ) святкує свій ювілей – 30 років з дня створення! 2 грудня на засіданні Виконавчого комітету ІФАФ були затверджені списки номінацій та лауреатів для відзначення під час заходів з нагоди 30-річчя ГС "ІФАФ". Сьогодні ми представляємо кращі районні (міські) федерації футболу за період 1990-2020 років.

Номінація "РАЙОННІ (МІСЬКІ) ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ"

Районні федерації футболу 30 річчя ІФАФ

Богородчанська районна федерація футболу

Створена в 1976 році. Зареєстрована, як громадська організація, 11 березня 2009 року.

Переможець огляду-конкурсу з визначення кращих районних (міських) федерацій футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2015, 2016 та 2017 років.

За підсумками 2016 року визнана кращою в Україні серед районних федерацій футболу.

Голова – Роман Балаш.

Районні федерації футболу 30 річчя ІФАФ

Снятинська районна федерація футболу

Створена 10 березня 2011 року.

Переможець огляду-конкурсу з визначення кращих районних (міських) федерацій футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2018 року.

Голова – Ігор Петришин.

Районні федерації футболу 30 річчя ІФАФ

Городенківська районна федерація футболу

Створена 15 березня 2003 року.

Переможець огляду-конкурсу з визначення кращих районних (міських) федерацій футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2019 року.

Голова – Олексій Григорів.

Районні федерації футболу 30 річчя ІФАФ

Тисменицька районна федерація футболу

Створена 6 квітня 2007 року.

Переможець огляду-конкурсу з визначення кращих районних (міських) федерацій футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2012 року.

Голова – Василь Кобльовський.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу