Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Івано-Франківську створена Громадська спілка "Івано-Франківська районна асоціація футболу"

В Івано-Франківську створена Громадська спілка Івано-Франківська районна асоціація футболу

У зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою України відбувається і реорганізація районних (міських) федерацій футболу області. Відповідне рішення було ухвалено ГС "ІФАФ" раніше. Крім того, була створена Комісія з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області, яка здійснювала свою діяльність по підготовці Установчих зборів новостворених районних асоціацій футболу.

Дещо раніше вже відбулись Установчі збори Косівської, Верховинської, Коломийської та Надвірнянської районних асоціацій футболу.

23 квітня в приміщенні конференц-залу "Фонтуш Бутік Готелю" м. Івано-Франківська відбулись Установчі збори Громадської спілки "Івано-Франківська районна асоціація футболу".

Засновниками новоствореної спілки виступили Міська спортивна громадська організація "Івано-Франківська міська федерація футболу", Районна спортивна громадська організація "Богородчанська районна федерація футболу", Громадська організація "Галицька районна федерація футболу", Федерація футболу Рогатинського району, Районна громадська спортивна організація "Тисменицька федерація футболу", Громадська організація "Федерація футболу Тлумаччини", Громадська організація "Бурштинська міська федерація футболу" та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", які делегували на даний захід своїх уповноважених представників.

Для розгляду та прийняття рішень було запропоновано порядок денний, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки "Івано-Франківська районна асоціація футболу", затверджено Статут ГС "Івано-Франківська РАФ", а також обрано Голову, першого заступника голови, заступників голови та інших членів органів управління Івано-Франківської РАФ.

Делегатами була висунута та підтримана кандидатура Федоріва Віталія Васильовича на посаду Голови Івано-Франківської РАФ. Після обрання Голови Івано-Франківської РАФ, перший заступник голови ГС "ІФАФ" Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Віталію Федоріву та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Миколу Васильківа першим заступником голови Івано-Франківської РАФ, заступниками голови було обрано Сергія Насалика, Олега Кантора, Богдана Максимчака, Володимира Крижанівського, Василя Кобльовського, Богдана Івануса, Романа Балаша та Ігоря Лукиніва. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 16 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний та Апеляційний комітети. Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу щиро вітає футбольну громаду Івано-Франківського району та надіється на плідну і тісну співпрацю щодо розвитку футболу як в Івано-Франківському районі зокрема, так і на Івано-Франківщині загалом!

Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Івано-Франківська районна асоціація футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Фотографії Петра Белея