Новини :: Комітет ветеранів

|

У червні стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів

У червні стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів

4 червня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулося засідання оргкомітету з проведення чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів 1981 року народження і старші, старт якого запланований у червні поточного року.

Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів проводиться з метою: пропаганди футболу та здорового способу життя, подальшого розвитку та популяризації ветеранського футболу в області, організації дозвілля шанувальників футболу області, виявлення чемпіона та призерів чемпіонату області з футболу серед ветеранів сезону 2021 року.

Загальне керівництво змаганнями буде здійснювати Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів та Комітет арбітрів ІФАФ.

Терміни проведення змагань – червень-вересень 2021 року. Матчі відбуватимуться по суботах (за домовленістю обох команд можливе проведення матчів в інші дні). Початок матчів о 17:00.

Чемпіонат області серед ветеранів проводиться серед команд футбольних клубів міст та сіл Івано-Франківської області. За команду мають право виступати гравці, які зареєстровані та проживають на території Івано-Франківської області, при цьому футболіст має право виступати тільки за одну команду.

У матчах чемпіонату області можуть брати участь гравці 1981 року народження і старші.

Пропонуємо Вашій увазі РЕГЛАМЕНТ з проведення чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів (1981 р.н. і старші) сезону 2021 року – посилання на Регламент.


Адреса ІФАФ: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.

Електронна адреса: ifoff1990@gmail.com

Поштова адреса: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.

Контактні особи:

Луцький Василь Андрійович – голова Комітету ветеранів ІФАФ, спеціаліст ІФАФ (050-149-28-96)

Вовкович Богдан Григорович – ветеран Прикарпатського футболу (097-244-35-87)

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу