Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Церемонія UEFA Grow Awards 2021 – номінація УАФ

Церемонія UEFA Grow Awards 2021 – номінація УАФ

Проєкт зі стратегічного розвитку футболу в регіонах Grow Participation, який Українська асоціація футболу разом з пілотними регіональними асоціаціями Івано-Франківської, Дніпропетровської та Київської областей реалізовувала протягом 2019-2021 років, потрапив до списку претендентів на цьогорічну відзнаку УЄФА Grow Awards з-поміж 150-ти проєктів, поданих 43-ма національними асоціаціями Європи, і позмагається за звання найкращого проєкту в напрямі роботи зі стейкхолдерами.

Пілотний проєкт "УЄФА Grow Participation" став першою комплексною ініціативою зі стратегічного й сталого розвитку футболу на регіональному рівні за рахунок розробки й впровадження нових ініціатив та рішень, що сприяли розширенню у пілотних областях кількості гравців — як хлопців, так і дівчат, як дітей, так і дорослих найширшого вікового спектру — та формуванню культури реєстрації гравців масового футболу (які залучені до гри на регулярній основі, понад 10 разів на рік).

Церемонія поділяється на 8 підкатегорій проєктів, у кожній за перемогу змагаються три проєкти. Відповідно до формату, 2 грудня відбувся показ презентацій номінації "Ініціативи для розвитку стейкхолдерів":

ПОРТУГАЛІЯ: Cardiopulmonary resuscitation in football – a successful national program

ШВЕЦІЯ: Min Fotboll

УКРАЇНА: Grow Participation Pilots – Strategic Regional Development

Фінальна частина церемонії, де будуть оголошені переможці, відбудеться у п’ятницю, 3 грудня.

Цього року захід проводиться в онлайн-форматі на платформі Microsoft Teams англійською мовою. Пропонуємо вашій увазі презентацію Української асоціації футболу "Grow Participation Pilots – Strategic Regional Development":

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу