Новини :: Різне

|

Шістдесятий день героїчного спротиву України проти росії

Шістдесятий день героїчного спротиву України проти росії

Вони думали, що захоплять нас за декілька годин або 2-3 дні… Але вже 60 днів – два місяці – ми стоїмо за свою землю. Кожен на своєму фронті бореться з російськими окупантами. І ми вистоїмо, оскільки з нами правда і сила.

З кожним днем ми все більше усвідомлюємо, що таке Україна, і пишаємося бути українцями. Яке щастя, що ми всі народилися на цій вільній прекрасній землі. Саме тому ми з такою силою її захищаємо.

Україна – це вільна держава зі свободою слова та сміливими рішеннями, зеленими парками, просторими полями та неймовірними краєвидами, потужними ріками, сучасною інфраструктурою та найсмачнішою кавою у світі. Чого тільки варта національна кухня зі своєю історією.

Бути українцем – це означає поважати ближнього, простягнути руку допомоги, коли це важливо. Бути людяним, доброзичливим, чуйним та люблячим. Наша відповідальність нести у світ нашу культуру. Відкривати та ростити в собі і своїх дітях сміливість, стійкість, рішучість, відважність, непохитність. Ми ніколи нікого не принижали та з повагою ставилися.

Бути українцем – це розуміти не тільки українську, а й інші мови світу. Ми відкриті до нових знань та не насміхаємося над чужою мовою.

Бути українцем – це відправляти останні кошти на підтримку Збройних Сил України та волонтерам на термінові запити. Це об’єднатися заради спільної мети, як би важко нам всім не було.

Бути українцем – це викрадати ворожі танки трактором, збивати дрони банками з помідорами, влаштовувати під пострілами українські мітинги в окупованих містах за свою країну, за свою волю та незалежність.

Бути українцем – це пишатися своїм президентом, якого поважає увесь світ. Визнавати, що ти помилявся, якщо не голосував за нього на виборах та щиро радіти, якщо голосував саме за нього.

Бути українцем – це дивитися в очі бійцям АЗОВу та бачити справжніх людей, захисників, залізних солдатів, які готові віддати життя за свою країну. Бачити людей, а не пропагандистський міф, який крутять російські канали. Бути прикладом сильної нації для світу.

Ми боремося 60-й день і будемо боротися лише до перемоги! Наші герої віддають своє життя не дарма, наші люди борються не просто так. Кожна смерть жінки, дитини, стареньких, чоловіків не буде забута.

Україна вистоїть та переможе! Ми відбудуємо свою країну. Україна знову буде щаслива, квітуча та вільна! Слава Україні! Героям слава!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу