Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

26 квітня в с.Турка Коломийського району відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. В турнірі взяло участь 8 команд: "Автоплюс" Коломия, МФК "Джокер" Заболотів, МФК "Престиж" Верхній Вербіж, МФК "В.Кам'янка", МФК "Турка", МФК "Годи-Добровідка", МФК "Кремінь" Пістинь та МФК "Вовки" Коломия".

За підсумками напружених матчів загальну перемогу в турнірі здобула команда МФК "Престиж" Верхній Вербіж (президент Шевчук Іван), "срібло" та "бронзу" здобули команди МФК "Джокер" Заболотів та МФК "Турка" відповідно.

Президент клубу переможця, в колишньому відомий футболіст на Коломийщині, Шевчук Іван довго не міг підібрати слів, через емоції які його переповнювали. Він висловив вдячність організаторам за проведення даного заходу, що дало змогу долучитись до допомоги нашим збройним силам за допомогою улюбленої гри мільйонів.

Організатори висловили особливу подяку ПП Степан Мельничук в особі Мирослава Червінського, приватним підприємцям Гнатюку Ігорю та Соповському Ігорю в сприянні проведення даного заходу. Також відзначили бригаду арбітрів, яка забезпечила кваліфікований арбітраж.

Турнір на підтримку ЗСУ

30 квітня в Коломиї відбувся товариський турнір з міні-футболу під символічною назвою "Кубок Едельвейсу". Усі зібрані кошти були передані Фонду підтримки 10 гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Влаштували благодійний турнір, в якому взяли участь 24 команди з Коломийської та сусідніх територіальних громад, громадська організація Space UP та Управління спорту Коломийської міської ради.

За результатами турніру перемогла команда ФСУ (Футбольні сили України), друге місце виборола команда "Нова Пошта", третє – "Еверест" Залуччя.

Кожна з команд-учасниць зробила грошовий внесок, завдяки чому, в підсумку, зібрані кошти будуть передані до Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". Всього було зібрано понад 40 000 гривень.

Турнір на підтримку ЗСУ

1 травня в с. Радчі Івано-Франківської громади відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України. На футбольному полі зійшлись команди районного чемпіонату – ФК "Радча", "Сокіл-Чукалівка" та "Зоря" Черніїв.

За підсумком одноколового турніру найкращими стали футболісти "Зорі", другими фінішувала "Радча", а "Сокіл-Чукалівка" посів третю позицію.

Головною метою турніру став збір коштів для Збройних Сил України. В цілому спільними зусиллями було зібрано 12 600 гривень, які будуть відправлені нашим захисникам!

Турнір на підтримку ЗСУ

У період з 30 квітня по 1 травня на стадіоні с. Іванівці Коломийського району відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України.

В турнірі взяло участь 6 команд: "Підгір'я" Іванівці, "Покуття" Снятин, "Варатик" Коломия, ФК "Турка", "Гуцульщина" Косів та "Вовки" Вовчківці, які на першому етапі були поділені на дві групи. Четвірка кращих команд групового етапу за кубковою системою визначила переможця – "Підгір'я" Іванівці. Другим фінішував ФК "Турка", третє місце посіли "Вовки" Вовчківці.

Благодійний турнір став черговою можливістю проявити не лише свою футбольну майстерність, а й зробити черговий невеличкий вклад у підтримку Збройних Сил України задля нашої майбутньої перемоги.

Турнір на підтримку ЗСУ
За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області