Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

3-4 червня на штучному полі Академії НФК "Ураган" відбувся благодійний юнацький турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України. Організатором турніру серед гравців 2008-го року народження стала Футбольна академія "Прикарпаття". До участі в турнірі долучилися 10 команд з Івано-Франківська, Івано-Франківської області та Закарпаття. Команди-учасники змагались впродовж двох днів на базі Академії НФК "Ураган". Без жодної поразки турнірну дистанції подолали футболісти СДЮСШОР "Прикарпаття" U-14 (тренер – Валентин Москвін), а у фіналі завдяки єдиному голу Максима Гродзінського обіграли ФК "Латориця-Сусково" із Закарпаття – 1:0. Третя сходинка також за вихованцями СДЮСШОР "Прикарпаття" 2009-го року народження (тренер – Петро Русак), які у матчі за "бронзу" перемогли "Ліцей-Вікторію" з рахунком 3:0. Загалом на турнірі вдалось зібрати понад 10 тисяч гривень. Їх керівництво ФА "Прикарпаття" переказало на потреби наших захисників та захисниць.

Турнір на підтримку ЗСУ

5 червня в Матеївцях Коломийського району відбувся благодійний турнір в рамках футбольного марафону "Престиж" на підтримку Збройних Сил України. Головна ідея заходу – проведення на території Коломийського району благодійних міні-турнірів з залученням до участі провідних клубів в регіоні. Як зазначив президент футбольного клубу "Престиж" Іван Шевчук, кожен має допомагати нашим захисникам у силу своїх можливостей. На кожному з етапів склад учасників окремо погоджується організаторами.

Першим таким турніром у рамках марафону став етап в с. Матеївці. За сприяння місцевої громади, і безпосередньо голови Матеївецької сільської ради Любомира Веселовського, вдалось забезпечити проведення турніру на належному рівні. В першому матчі турніру збірна Коломийського району "Престиж" зустрілась з командою "Буковина U-19". Матч проходив в запеклій боротьбі, обидві команди показали високий рівень футболу. Господарі в підсумку виявились сильнішими і здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0.

У наступному матчі зійшлись "Прикарпаття" Івано-Франківськ та "Благо-Юність" Верхня. Не зважаючи на більш іменитого суперника, верхнянцям вдалось нав'язати боротьбу гравцям "Прикарпаття". Як результат рахунок в матчі відкрили саме гравці "Благо-Юність", проте івано-франківці доволі швидко відновили паритет, а згодом і повели в рахунку. Командам вдалось створити ще чимало гольових можливостей проте рахунок у підсумку так і залишився 2:1 на користь "Прикарпаття".

У матчі за 3-тє місце між командами "Благо-Юність" та "Буковина" U-19 в основний час не вдалось виявити сильнішого – 2:2, а в серії післяматчевих одинадцятиметрових фортуна була на боці чернівчан.

В основному матчі дня зустрілись господарі збірна Коломийського району "Престиж" та івано-франківське "Прикарпаття". Матч видався напруженим і подарував вболівальникам чимало емоційних епізодів, проте як і в попередньому матчі в основний час командам не вдалось виявити сильнішого. В серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів більш точнішими виявились гравці "Прикарпаття", які в підсумку і стали переможцями матчу і турніру в цілому. Усі зібрані під час змагань кошти будуть спрямовані на допомогу Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

11 червня на стадіоні в Печеніжині Коломийського району відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України. 11 червня на стадіоні в Печеніжині чотири футбольні клуби визначали Переможця та призерів турніру визначали чотири футбольних клуби: "Довбушівець" Печеніжин, "Варатик" Коломия, ФК "Нижній Вербіж", ФК "Мишин". Змагання проходили по кубковій системі. 1/2 фіналу: "Довбушівець" Печеніжин – "Варатик" Коломия - 4:1; ФК "Нижній Вербіж" – ФК "Мишин" - 1:2. У матчі за 3-тє місце ФК "Нижній Вербіж" з рахунком 4:2 переміг коломийський "Варатик". А у фіналі "Довбушівець" Печеніжин був сильнішим за ФК "Мишин" – 4:1, який і став переможцем турніру. У складах команд учасників було чимало гравців обласного і всеукраїнського рівня. Так за команду Нижній Вербіж виступав відомий воротар Андрій Новак, який під час турніру подарував свої рукавиці з автографом юному воротарю Печеніжина. Усі виручені під час матчів турніру кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 червня на стадіоні "Юність" в Коломиї пройшов другий за ліком благодійний турнір в рамках марафону "Престиж" на підтримку Збройних Сил України. На головному стадіоні Покуття зійшлись івано-франківський "Прикарпаття-Тепловик", "Престиж" (Коломийський р-н), "Благо-Юність" (Верхня) та гості з Чернівців – УСК "Довбуш". Турнір пройшов у традиційному форматі ігор на виліт (2 тайми по 30 хвилин). Переможцем турніру стали футболісти "Благо-Юності", які у фіналі в серії пенальті здолали представника чемпіонату ААФУ чернівецький "Довбуш" – 3:1 (основний час – 1:1). Третю сходинки здобули гравці "Престижу". Усі зібрані під час турніру кошти будуть спрямовані на допомогу Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 червня в Надвірній відбувся благодійний матч між місцевою командою "Бескид" та МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ. Товариська гра завершилася бойовою нічиєю. Перший тайм видався "сухим". Після перерви івано-франківці відкрили рахунок, однак невдовзі господарям вдалося зрівняти цифри на табло – 1:1. Усі кошти, зібрані під час цього поєдинку та аукціону у перерві гри, будуть направлені для потреб Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 червня на території Коломийського району відбувся благодійний товариський матч на підтримку Збройних Сил України. У с. Вовчківці зустрілися місцева футбольна команда "Вовки" та командою з міста Чернівці – ФК "Буковина" U19. Матч виявився напруженим, команди показали змістовний футбол, але в результаті переможця не виявили – 1:1. Футбольне свято відвідало багато вболівальників, як місцевих, так і з Коломийського району. Зібрані кошти будуть передані на допомогу ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 червня на калуському стадіоні "Хімік" відбулась благодійна товариська зустріч між місцевою аматорською "Гардою" та представником ПФЛ України – львівськими "Карпатами". Гра завершилася перемогою більш іменитих гостей з рахунком 3:1. У перерві матчу відбувся традиційний благодійний аукціон з продажу футболок професійних гравців. Організатори підрахували, що під час матчу з благодійних внесків громадян, а також з придбання іменних футболок відомих футболістів з автографами вдалося зібрати 10 916 гривень. Усі виручені кошти від цього заходу будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

13 червня на території Гвіздецької громади пройшов благодійний захід на підтримку Збройних Сил України. В міні-футбольному турнірі взяло участь 15 команд. Учасників було розділено на 4 групи. Матчі групового етапу проходили на майданчиках у Гвіздці та Кулачківцях. Кращі дві команди з кожної групи визначали сильнішого в матчах плей-офф. У підсумку переможцем турніру стала команда "Дружба" Слобідка, яка у фіналі з рахунком 6:3 перемогла "Еверест" Залуччя. Третє місце посіла команда ФСУ "Коломия". У програмі заходу окрім міні-футбольного турніру організаторами було проведено благодійний аукціон, на якому розіграли футболку з підписами гравців івано-франківського "Прикарпаття". Усі виручені кошти на турнірі будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ
За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області