Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Лисецькій громаді стартував проєкт "ПОРУЧ"

У Лисецькій громаді стартував проєкт ПОРУЧ

16 червня на майданчику із синтетичним покриттям Лисецького ліцею відбулася презентація спільного проєкту психологічної підтримки Міністерства освіти та науки України та ЮНІСЕФ "ПОРУЧ", що має на меті через спорт допомогти переселеним дітям та молоді відновитися.

Команда проєкту: а це представники Івано-Франківської обласної асоціації футболу, тренери, психологи та медики підготували не тільки для дітей та молоді, які постраждали від війни, і тимчасово проживають у Лисецькій громаді, але й для місцевої молоді, котра не зайнята у спортивних секціях, надзвичайно насичену програму соціальної допомоги.

На спортивному майданчику діти почергово позаймалися з психологом, потім пограли у рухливі ігри з футбольним м’ячем, а на завершення медичні волонтери розказали та продемонстрували, що робити у випадку різних надзвичайних ситуацій.

Для відновлення сил після активних ігор діткам роздали корисні солодощі. На думку організаторів проєкту "ПОРУЧ", такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів.

Прес-служба Лисецької територіальної громади