Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

У селі Марківці, що в Печеніжинській ТГ, відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України. Перше місце виборола команда с. Молодятин, друге місце – с. Марківка, третє місце – с. Слобода. У фіналі команда Молодятина обіграла команду Марківки в серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:4, рахунок основного часу – 1:1. У матчі за 3-тє місце Слобода виборола перемогу в Рунгурів з рахунком 1:0. На потреби Збройних Сил України було зібрано 10 550 грн.


Турнір на підтримку ЗСУ

19 червня на стадіоні "Центральний" в с. Угорники Коломийського району відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України. У турнірі взяли участь 4 команди: ФК "Угорники", ФК "Отинія", ФК "Лісний Хлібичин", "Козацький острів" Чорнолізці.

У півфінальних матчах ФК "Угорники" здолав опір ФК "Отинія" – 1:0, а ФК "Лісний Хлібичин" був сильнішим за "Козацький острів" – 2:1. У грі за третє місце ФК "Отинія" розгромила "Козацький острів" – 4:1. Основний час фінального поєдинку між футбольними клубами "Угорники" та "Лісний Хлібичин" переможця не виявив – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті точнішими були футболісти ФК "Лісний Хлібичин" – 3:1.

Захід відвідав легендарний гравець та тренер Степан Йосипович Рибак, який провів нагородження переможців турніру. Під час проведення матчів було зібрано 19 000 грн., 100 польських злотих, 10 доларів і 50 євро на підтримку воїнів з с. Угорники, які несуть службу в Збройних Силах України.

Турнір на підтримку ЗСУ
За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області