Новини :: Турніри

|

В Івано-Франківську відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку ЗСУ "Разом до ПЕРЕМОГИ!"

В Івано-Франківську відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку ЗСУ Разом до ПЕРЕМОГИ!

Усі сили українців зараз спрямовані на те, щоби протидіяти повномасштабному вторгненню росії в Україні. 26 червня в Івано-Франківську на МЦС "Рух" відбувся турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України "Разом до ПЕРЕМОГИ!" за участю професіональних клубів.

Участь у турнірі взяли 4 команди: ФК "Рух" (Львів), Збірна України серед ветеранів, МФК "Прикарпаття ЗСУ" та МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ). Змагання проводилися за олімпійською системою на вибування. Формат ігор – 2 тайми по 30 хвилин.

Організаційним комітетом благодійного турніру виступили Івано-Франківська обласна військова адміністрація, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Українська асоціація футболу та МФК "Прикарпаття ЗСУ".

З вітальним словом до присутніх звернулися військовий комісар Івано-Франківського комісаріату полковник Володимир Ярмошук, міський голова м. Івано-Франківська Руслан Марцінків, керівник апарату обласної військової адміністрації Ярослав Дем'янчук, президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. Також у заході взяли участь перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко та перший заступник голови обласної асоціації футболу Тарас Клим.

Зусиллями колективів Івано-Франківського обласного, міського та районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки; Надвірнянського, Верховинського та другого відділу Калуського районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки; обласної прокуратури; громадського об'єднання волонтерський центр "Фенікс"; науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України; медичного університету обласного перинатального центру; обласного центру зайнятості; обласного драматичного театру імені Івана Франка; Івано-Франківської, Рогатинської, Коломийської, Городенківської, Косівської, Рожнятівської, Заболотівської та Чернелицької територіальних громад; Тлумацької міської ради та територіальної громади; Снятинської міської ради; ТОВ "Гарант Плюс"; обласного благодійного фонду "Турбота"; голови обласної ради Олександра Сича; голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук; депутата обласної ради Олег Качура; народного депутата Романа Мулика; підприємців Калуської та Долинської територіальних громад були закуплені представлені на доріжках стадіону автомобілі для Івано-Франківського стрілецького батальйону, який незабаром має вийти в зону бойових дій.

Також для бригади територіальної оборони волонтерський координаційний центр забезпечення спротиву Save Ukraine NOW передав дві карети швидкої допомоги.

Від Української асоціації футболу кожній команді турніру були презентовані сітки з футбольними м’ячами для юнацьких команд та вимпели УАФ, а також комплект нової футбольної форми для гравців івано-франківського МФК "Прикарпаття ЗСУ".

Звісно, результат в подібних змаганнях – не найголовніше, проте програвати ніхто не хотів. Тому матчі пройшли у впертій боротьбі, захоплююче та безкомпромісно.

Спочатку відбулися поєдинки стадії 1/2 фіналу. Далі команди, які програли в півфіналах, розіграли 3-є місце, а переможці півфіналів виявили найсильнішого у фінальному матчі.

Матчі стадії 1/2 фіналу:

Збірна України серед ветеранів – МФК "Прикарпаття ЗСУ" (Івано-Франківськ)0:2

ФК "Рух" (Львів) – МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ) – 3:0

Матч за 3-тє місце

Збірна України серед ветеранів – МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ)0:1

Фінал

МФК "Прикарпаття ЗСУ" (Івано-Франківськ) – "ФК "Рух" (Львів) – 2:1

Переможець отримав Кубок, пам’ятну дошку та вимпел ІФАФ, інші учасники турніру пам’ятні дошки відповідно зайнятих місць та вимпели ІФАФ.

Паралельно з іграми відбувався збір коштів для військових. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України.

Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ
Турнір з футболу на підтримку ЗСУ

Більше фото турніру можна подивитися в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу