Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Усі сили українців зараз спрямовані на те, щоби протидіяти повномасштабному вторгненню росії в Україні. 26 червня в Івано-Франківську на МЦС "Рух" відбувся турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України "Разом до ПЕРЕМОГИ!" за участю професіональних клубів. Також минуло тижня на теренах Івано-Франківської області відбулися ще три футбольні заходи на підтримку ЗСУ.

26 червня в селі Голосків Коломийського району силами місцевого спортивного активу було організовано благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України. У турнірі взяли участь чотири футбольні клуби: ФК "Хлібичин" Лісний Хлібичин, ФК "Голосків", "Підгір'я" Іванівці та "Цегельник" Нові Кривотули. Змагання проходили по кубковій системі.

Результати 1/2 фіналу: "Цегельник" Нові Кривотули – "Підгір'я" Іванівці - 1:2; ФК "Голосків" – "Хлібичин" Л.Хлібичин - 1:1 (пен 3:4)

Матч за 3 місце: ФК "Голосків" – "Цегельник" Нові Кривотули - 3:1

Фінал: "Підгір'я" Іванівці – "Хлібичин" Л.Хлібичин - 2:1

Кращими в індивідуальних номінаціях визнано: Євген Бекеша (кращий гравець), Роман Панчак (кращий воротар), Любомир Негід (кращий захисник), Іван Яковишин (кращий нападник).

Усі зібрані під час змагань кошти будуть спрямовані на допомогу Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

26 червня поряд із благодійним ярмарком на підтримку Збройних Сил України в Делятині Надвірнянського району на селищному стадіоні "Прут" відбуввся турнір з міну-футболу, у якому взяли участь 8 команд: ФК "Прут," ФК "Чорні Ослави", ФК "Білі Ослави", ФК "Чорний Потік", ФК "Ланчин", ФК "Дора", ФК "Микуличин" та ФК "Олімп" (Татарів).

За результатами турніру перемогу здобула команда ФК "Микуличин", призерами стали ФК "Олімп" (2 місце) та ФК "Чорний Потік" (3 місце). Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, а кращі гравці-статуетками. Голова Надвірнянської районної асоціації футболу" Руслан Нестерук надав подарунки для найменших вихованців спортивного клубу "Прут".

На турнірі було зібрано 12 000 гривень, які буде спрямовано на потреби ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

У період з 19 по 26 червня на футбольних полях Івано-Франківської громади відбувались матчі Благодійного кубка міського голови. Всього на старт вийшли 10 команд Івано-Франківської територіальної громади, що були розподілені на чотири групи. Найкращими у своїх групах стали "Січ" з Микитинців, братківецький "Колос", черніївська "Зоря" та ФК "Крихівці".

Вирішальні поєдинки пройшли на стадіоні імені Івана Краснецького у с. Братківці. Переможцем турніру стали гравці господарів поля братківецького "Колосу", які у фіналі в серії пенальті здолали ФК "Крихівці" – 5:4 (основний час – 1:1). У матчі за третє місце "Січ" з Микитинців також у футбольній лотереї обіграла "Зорю" з Чернієва – 4:2 (основний час – 1:1).

Дякуємо командам за підтримку наших Збройних Сил України та кожному, хто долучився до збору коштів для ЗСУ! Зараз, як ніколи, треба бути єдиними та наближати нашу перемогу. Слава Україні!

Турнір на підтримку ЗСУ
За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області