Новини :: Турніри

|

Тимчасовий протокол для організації та проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ "Разом до перемоги!"

Тимчасовий протокол для організації та проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ Разом до перемоги!

2 липня на Прикарпатті стартують благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Комітет з проведення змагань Івано-Франківської обласної асоціації футболу розробив Тимчасовий протокол для організації та проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги!» в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років в умовах воєнного стану.

Ознайомитися з Тимчасовим протоколом, який розміщено на нашому сайті в розділі ДОКУМЕНТИ => ТУРНІРИ, можна за посиланням:

ТИМЧАСОВИЙ ПРОТОКОЛ.

Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 2 липня по 21 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників. Участь у заходах, загальне керівництво якими здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу, візьмуть 14 команд:

представник чемпіонату України серед аматорських команд та розіграшу Кубка області – "Ураган" Черніїв;

представники чемпіонату першої ліги області – "Благо-Юність" Верхня, "Гарда" Калуш, "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ, "Карпати" Кути, "Бескид" Надвірна, МФК "Покуття" Коломия, "Варатик" Коломия;

представники першості другої ліги області – "Темп" Заболотів, ФСК "Галич", "Прометей" Матеївці, "Прут" Делятин, "Микуличин" Яремче;

представник розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області – "Прут" Видинів.

Більш детальну інформацію про змагання можна знайти в Регламенті благодійних матчів, який розміщений на офіційному сайті "ІФАФ" в розділі ДОКУМЕНТИ => ТУРНІРИ. Також Регламент разом з Календарем та Заявковим листом можна завантажити за відповідними посиланнями:

РЕГЛАМЕНТ про проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги!» в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

КАЛЕНДАР про проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги!» в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

ЗАЯВКОВИЙ ЛИСТ про проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги!» в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу