Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

У період з 12 по 17 липня на теренах Івано-Франківської області відбулося кілька футбольних благодійних турнірів на підтримку Збройних Сил України.

Франківські енергетики влаштували "Пекельне літо". Таку назву мав благодійний турнір з футзалу, який у "Прикарпаттяобленерго" організували, щоб підтримати Збройні Сили України. 12 команд з різних філій компанії, а також з Прикарпатенерготрейду, дві п’ятниці поспіль, 8-го та 15-го липня, змагалися на полі за перемогу. Втім, інтерес у них був не лише спортивний, адже головна мета – зібрати кошти на потреби військових. Назву "Пекельне літо" для турніру обрали невипадково – через складні реалії воєнного літа 2022-го. Нині в лавах Збройних Сил України державу захищають сто прикарпатських енергетиків. Саме для них колеги і провели благодійний захід, щоб допомогти із закупівлею необхідних на передовій речей. Доки на полі вирували футзальні баталії, працівниці компанії поруч розгорнули ще один благодійний фронт – продавали смаколики, спечені власноруч та готували прохолодні коктейлі для гравців та глядачів. А ще просто неба організували імпровізовану фотовиставку. Кожен охочий міг роздивитися світлини з першого ігрового дня турніру, які зробив фотограф Олекса Бутчак, та придбати їх, щоб також збагатити благодійну скриньку. Протягом двох ігрових днів було зібрано 80 тисяч гривень.

Турнір на підтримку ЗСУ

16 липня на майданчиках Спортивного комплексу Академії НФК "Ураган" відбувся благодійний турнір із міні-футболу на підтримку Збройних Сил України серед громадських організацій та установ. Учасниками турніру стали представники 10-ти найрізноманітніших компаній та установ: Івано-Франківська міська Рада, Асоціація Адвокатів України в Івано-Франківській області, Академія поліції МВС України Чернівецької області, Івано-Франківське обласне відділення Асоціації Фахівців з нерухомості (ріелторів) України, Save Business Now Центр підтримки бізнесу, ГУ Державної податкової служби в Івано-Франківській області, Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області, "НДЕКЦ" МВС України, Національна Дистриб’юційна компанія "SAVSERVICE" в Івано-Франківської області, Будівельна компанія "Blago developer" інвестиційно-девелоперська компанія. За підсумком змагань найкращими стали гравці Головного управління ДПС України, які у фіналі здолали SAVSERVICE. Третю сходинку посіли гравці ГТУ юстиції в Івано-Франківській області. Усі виручені під час матчів турніру кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України.

Турнір на підтримку ЗСУ

17 липня в с. Довге-Калуське Калуського району відбувся Благодійний футбольний турнір. У турнірі під егідою Калуської районної асоціації футболу взяло участь 4 команди. В першому півфіналі "Єдність" (Середній Бабин) із рахунком 2:0 обіграла ФК "Пійло". В іншому матчі ФК "Копанки" в серії пенальті здолав "Рух" з Вістової – 5:4 (основний час – 0:0). Третю сходинку вибороли футболісти із села Вістова, які в серії пенальті здолали ФК "Пійло" – 3:1 (основний час – 1:1). У фінальному поєдинку зійшлись команди із с. Копанки та "Єдність". Долю фінального поєдинку визначив один забитий м’яч – 1:0 на користь "Копанок". Але основна перемога – це зібрані кошти під час турніру в сумі 14 629 гривень та 15 доларів. Зібрані кошти будуть передані для придбання авто для 109 Гірсько-Штурмової Бригади.

Турнір на підтримку ЗСУ

17 липня в с. Брустури Косівського району відбувся благодійний турнір з міні-футболу "Кубок Карпат" на підтримку Збройних сил України. У турнірі взяли участь 12 команд з Косівського та 2 команди з Верховинського районів. 1-е місце зайняла команда "БРУСТУРИ", 2-е місце – команда "ГУЦУЛЬЩІНА" Косів, 3-є місце – команда "КОСМАЧ". Усі ігри були цікаві та емоційні, але пройшли в дружні обстановці. Усі гравці розуміли на честь кого вони зібрались, і у який нелегкий час для нашої УКРАЇНИ. На турнірі було зібрано 19 620 гривень, які будуть передані для потреб Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

17 липня на стадіоні "Авангард" у Кутах відбувся благодійний футбольний матч на підтримку Збройних Сил України між командами "Карпати" (Кути) – "Прикарпаття ЗСУ" (Івано-Франківськ). Товариська гра завершилася мінімальною перемогою (1:0) більш досвідчених гостей з Івано-Франківська. Дана зустріч була проведена за ініціативи Косівського РТЦК і СП та організована Кутською селищною радою. На благодійному матчі було зібрано 38 150 гривень, а перед початком гри священики провели спільну молитву та освятили сім транспортних засобів, які будуть надані для потреб Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

16 та 17 липня на футбольних полях Прикарпаття в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 2 липня по 21 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

Також 16 та 17 липня на футбольних полях Надвірнянського району відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом Ми Сильні" в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць районних змагань з футболу сезону 2021-2022 років. Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 3 липня по 24 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області