Новини :: Оголошення

|

Висловлюємо співчуття...

Висловлюємо співчуття...

На 64-му році життя зупинилось серце відомого у футбольних колах Прикарпатського краю, спортивного директора МФК "Прикарпаття" Миколи Васильовича Татарина.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу висловлює найщиріші співчуття родичам, друзям і всім, хто знав Миколу Васильовича. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль та горе близьких. Світла йому пам’ять.

Довідка:

Микола Татарин – розпочав свою функціонерську діяльність у сфері спорту у 1982 році з посади інструктора по спорту хутрофірми "Тисмениця". У 1989 році перейшов на посаду адміністратора ФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ. У 1992 році став президентом ФК "Хутровик" Тисмениця. Під керівництвом Миколи Васильовича "Хутровик" здобув право виступів у Другій лізі України в якій виступав кілька сезонів. У 1998 році повернувся у ФК "Прикарпаття" на посаду начальника команди. З 2001 по 2013 роки – працював начальником ряду професіональних та аматорських команд області, а саме: "Техно-Центр" Рогатин, "Спартак" Івано-Франківськ, "Карпати" Яремче. З 2016 року – спортивний директор МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу