Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

У період з 25 по 31 липня на теренах Івано-Франківської області відбулося кілька футбольних благодійних турнірів на підтримку Збройних Сил України.

31 липня у Довгому Войнилові Калуського району відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України. Участь у турнірі взяли чотири команди: "Тріумф" Довгий Войнилів, ФК "Гуменів", ФК "Верхня" та ФК "Копанки". У півфіналі господар турніру "Тріумф" у серії пенальті обіграв ФК "Верхня" – 7:6 (основний час – 1:1). В іншому півфіналі ФК "Гуменів" мінімально здолав ФК "Копанки" – 2:1. Третє місце вибороли футболісти ФК "Копанки", які в серії одинадцятиметрових перемогли ФК "Верхня" – 11:10 (основний час – 1:1).. Також у серії пенальті визначали суперники і сильнішого у фіналі, де ФК "Гуменів" був точнішим за господарів поля – 4:3 (основний час – 2:2). Всього під час турніру було зібрано 14 366 гривень та 20 євро. Усі кошти будуть передані на лікування важкопораненого нашого захисника з с. Негівці Калуського району Андрія Насади.

Турнір на підтримку ЗСУ

У період з 28 по 31 липня на футбольних полях Прикарпаття в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 2 липня по 21 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

Також 31 липня на футбольних полях Надвірнянського району відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом Ми Сильні" в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць районних змагань з футболу сезону 2021-2022 років. Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 3 липня по 24 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області