Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Відбулось засідання КДК ІФАФ

Відбулось засідання КДК ІФАФ

27 жовтня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Прикарпаття-Тепловик" U-18 Івано-Франківськ О. Веприку під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Прикарпаття-Тепловик" U-18 Івано-Франківськ – "Олімп" Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Прикарпаття-Тепловик" U-18 Івано-Франківськ сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Прикарпаття-Тепловик" U-18 Івано-Франківськ О. Веприку).

2. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Карпати" Болехів О. Сосєнкову під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Карпати" Болехів – "Черемош-Сандаліно" Верховина.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Карпати" Болехів сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Карпати" Болехів О. Сосєнкову).

3. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Прут" Делятин Р. Зупнику під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Прут" Делятин – "Олімп" Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Прут" Делятин сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Прут" Делятин Р. Зупнику).

4. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Хутровик" Тисмениця П. Данилюку під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ – "Хутровик" Тисмениця.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Хутровик" Тисмениця сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Хутровик" Тисмениця П. Данилюку).

5. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ Ю. Шпирці під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Прометей" Матеївці – "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: суворо попередити тренера "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ Ю. Шпирку за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ Ю. Шпирці). У випадку повторного порушення подібного характеру розглянути можливість щодо відсторонення від виконання службових функцій тренера "Ліцей-Вікторія" Івано-Франківськ Ю. Шпирку.

6. Про вилучення гравців: Татига О. (ФК "Бурштин" Бурштин) – небезпечна атака суперника з метою нанесення травми, Мельничук А. ("Ураган" Черніїв) – агресивна поведінка /удар суперника головою у груди/.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: дискваліфікувати гравців, яких було вилучено з поля: Татига О. (ФК "Бурштин" Бурштин) – 2 гри, Мельничук А. ("Ураган" Черніїв) – 2 гри.

7. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "вилучення" ("червона" картка) тренеру ФК "Бурштин" Бурштин В. Рудницькому під час календарного матчу першості області з футболу між командами ФК "Бурштин" Бурштин – "Олімп" Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати ФК "Бурштин" Бурштин сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "вилучення" ("червона" картка) тренеру ФК "Бурштин" Бурштин В. Рудницькому). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" відсторонити від виконання службових функцій тренера ФК "Бурштин" Бурштин В. Рудницького на 1 (один) календарний матч обласних змагань з футболу.

8. Про інциденти, які мали місце під час та після закінчення календарного матчу першості області з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК "Бурштин" - "Олімп" Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати ФК "Бурштин" Бурштин сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень за незабезпечення безпеки бригади арбітрів під час та після закінчення календарного матчу першості області з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК "Бурштин" - "Олімп" Татарів. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" умовно дискваліфікувати стадіон "Енергетик" в м. Бурштин (основний домашній стадіон ФК "Бурштин") на 3 (три) календарні гри обласних змагань з футболу.

9. Про лист "Черемош-Сандаліно" Верховина про неможливість продовження виступів в обласних змаганнях з футболу сезону 2022-2023 років.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до листа "Черемош-Сандаліно" Верховина та згідно Регламенту обласних змагань з футболу позбавити статусу учасника обласних змагань з футболу сезону 2022-2023 років "Черемош-Сандаліно" Верховина. У відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу анулювати усі результати за участю "Черемош-Сандаліно" Верховина в обласних змаганнях з футболу сезону 2022-2023 років.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу