Новини :: Різне

|

Триста шістдесят п'ятий день героїчного спротиву України проти росії

Триста шістдесят п'ятий день героїчного спротиву України проти росії

Триває триста шістдесят п'ята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Україна йде до перемоги, про яку мріяли покоління наших людей і нині мріють наші діти. Мріяли наші батьки, дідусі – усі покоління, від часів Богдана до національно-визвольних змагань ХХ століття.

Те, чого не досягли раніше, буде в нас. Буде. І це можливо завдяки тому, що вперше за кілька століть ми маємо одночасно загальнонаціональну єдність, свою власну функціонуючу державу та максимальне єднання світу заради підтримки нашої прекрасної України.

Ми не дамо нікому "відкотити" це до старих часів. Люди не дадуть. Світ не дасть. Наша єдність має бути такою ж міцною, як і наші воїни. Рабів до раю не пускають. Це сенс українського тлумачення волі. Це причина, чому на нашій землі ворога не залишиться.

Захищаючи Україну зараз, ми пам'ятаємо, що наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, які мріяли та діяли заради того, щоб Україна жила. Самостійна, вільна і сильна Україна, європейська і демократична, незалежна і цілісна.

І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це, що ми реалізуємо мрію українських героїв.

Світла пам'ять усім, хто віддав своє життя за Україну й українців! Вічна шана Героям! Дякуємо Збройним Силам України! Слава Україні!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу