Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Завершився чемпіонат з міні-футболу Надвірнянського району

Завершився чемпіонат з міні-футболу Надвірнянського району

У Надвірній завершився щорічний відкритий чемпіонат з міні-футболу Надвірнянського району сезону 2022-2023 на підтримку Збройних Сил України "Разом ми сильні". Участь у змаганнях взяло 16 команд. А це футболісти Надвірнянської та сусідніх громад. Чемпіонат поділили на дві ліги: Золоту та Срібну, де за результатами матчів і визначились переможці.

Переможцем Срібної ліги став футбольний клуб "Підгір’я" Назавизів, "срібним" призером – ФК "Волосів", третє місце посіла "Страгора" Стримба. Кращий бомбардир Срібної ліги Валентин Туєшин (ФК "Торнадо").

Чемпіон Золотої ліги – футбольний клуб "Бескид" Надвірна, друге місце зайняли футболісти клубу "Лукавець" Гвізд, третє – ФК "Надвірна". Кращий бомбардир Золотой ліги – Тарас Берчак (ФК "Бескид").

Присутній на церемонії нагородження міський голова м. Надвірна Зіновій Андрійович подякував усім, хто прийняв участь у цьому важливому заході, та побажав наснаги та витримки у майбутніх змаганнях:

"Я радий бути тут, щоб підтримати і привітати всіх учасників щорічного відкритого чемпіонату з міні-футболу Надвірнянського району. Цей захід, проведений під гаслом "Разом ми сильні", є проявом нашої єдності та підтримки Захисників нашої країни. Від імені громади хочу висловити глибоку вдячність та повагу до наших військовослужбовців, які захищають нашу незалежність та територіальну цілісність. Вітаю переможців та усіх учасників з цією знаменною подією та бажаю подальших успіхів і перемог у спорті та житті."

Чемпіонат з міні-футболу Надвірнянського району
Чемпіонат з міні-футболу Надвірнянського району
Прес-служба Надвірнянської районної асоціації футболу