Новини :: Різне

|

Рік незламності!

Рік незламності!

24 лютого 2022 рік – початок відкритої повномасштабної війни держави агресора рф проти України. Ми усі пам’ятаємо цей ранок, який неможливо забути, і неможливо пробачити! Сьогодні у Рік незламності я дякую тим, завдяки кому є наша Україна! Дякую Вам Збройні сили України, Захисники та Захисниці! Герої України, які дев'ять років боронять та захищають Україну! Захищають нас у повітрі, захищають нас на суші, захищають у воді, захищають на передовій!

Саме завдяки мужнім воїнам України, які до останнього подиху боронять та захищають нашу землю, у нас є теперішнє і майбутнє. Ви наша сила, наша гордість і найбільше багатство нашої Держави! Ви – надія і опора! Немає слів, щоб виразити Вам шану та подяку Збройні сили України, Захисники та Захисниці за Вашу повну віддачу, за наше життя, за цілісність Держави Україна!

За рік незламності ми довели, – самим собі насамперед, – що здатні спільно діяти, об’єднуватися, захищатися, консолідувати зусилля, підтримувати один одного, і ніколи, ні за яких обставин не зраджувати нашим цінностям!

Сьогодні я особисто від себе дякую кожній людині, кожному працівникові усіх сфер життєдіяльності – лікарям, вчителям, соціальним працівникам, бізнесу, релокованим підприємствам, закладам харчування, інноваторам, правоохоронним органам, підприємствам, установам, організаціям тощо, які залишилися у нашій країні у складний час! Ми не опустили руки, коли була повна невизначеність, а діяли впевнено, спільно шукали рішення та генерували можливості. За рік незламності ми стали сильнішими, ми об’єдналися і стали незламними! Ми зуміли подолати виклики, до яких ніхто з нас не був готовий, ми не здалися! І не здамося!

Дякую духовенству області та релігійним організаціям, волонтерам та благодійникам, що підтримуєте нас та допомагаєте! Завдяки Вам ми знаємо, що ми не одні і зможемо здолати усі перешкоди і негаразди! Рік незламності – важкий рік, але ми вистояли і впевнено ідемо до Перемоги!

З повагою до кожного, Світлана Онищук – голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації

Світлана Онищук