Новини :: Чемпіонат області

|

Олег Куртяник. Інтерв'ю-знайомство

Олег Куртяник. Інтерв'ю-знайомство

На початку поточного футбольного сезону з надвірнянського "Бескиду" до футбольного клубу "Благо-Юність" Верхня перейшов Олег Куртяник. У відвертому інтерв’ю клубному медіа-центру футболіст розповів про свої захоплення, мрії, забобони, адаптацію у новій команді.

– Твоя позиція на футбольному полі і чи хотів би ти її змінити?

– Моя позиція на футбольному полі – нападник. Мені подобається бути форвардом і я б не хотів змінювати цієї позиції.

– Чому саме футбол?

– Тому, що це любов з першого заняття… та і взагалі, я вважаю, що без цієї гри життя було б не таким цікавим.

– Виступи в якій футбольній команді запам’ятались тобі найбільше?

– Найбільше мені запам’ятались виступи у збірній Івано-Франківської області у 2022 році, а саме коли ми з командою стали переможцями Кубка регіонів УАФ. Тоді, 15 серпня, у Києві на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбувся фінальний матч Кубка регіонів УАФ між аматорськими збірними Івано-Франківської та Львівської областей, у якому саме ми вибороли важку, але таку бажану перемогу з рахунком 3:2. Це були неймовірні емоції! Окрім перемоги ми також виграли путівку до Хорватії, та через повномасштабне вторгнення росії ми туди не потрапили.

– Чи є у тебе якісь забобони або традиції перед виходом на футбольне поле?

– Забобонів у мене немає, а от один звичай є! Перед грою я завжди молюсь і прошу Бога про те, щоб Він дав мені сили, впевненості й перемоги!

Олег Куртяник

– Чи швидко ти адаптувався до нової команди?

– Так, я швидко адаптувався до команди. Допомогло адаптації також і те, що в команді були знайомі хлопці, з якими я раніше бачився на футбольних полях.

– Яка атмосфера зараз панує всередині "Благо-Юності"?

– Мені здається, що в команді, без перебільшень, зараз панує ідеальна атмосфера! Ми всі чудово розуміємо й підтримуємо один одного, жартуємо, адже у всіх все в порядку з почуттям гумору. Я вважаю, що всередині команди так і має бути: легко, просто і комфортно.

– Яка твоя футбольна мрія?

– Моя футбольна мрія? Я хотів би пограти в футбол на європейському рівні й набути там досвіду.

– Твоя улюблена команда й кумир?

– Улюблена команда "Арсенал", а кумир – Ерлінг Бреут Голанд – норвезький професійний футболіст, нападник клубу Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" та національної збірної Норвегії. Мене захоплює його дриблінг, характер, "гольова чуйка", а також ставлення до футболу.

– Що б ти хотів побажати вболівальникам " Благо-Юності"?

– У першу чергу я б хотів побажати вболівальникам "Благо-Юності" міцного здоров’я, мирного неба й перемоги! Також, бажаю вам віри у вашу рідну команду, яка вас ніколи не підведе!

Прес-служба ФК "Благо-Юність" Верхня