Новини :: Привітання

|

Івано-Франківське "Прикарпаття" U-19 – переможець Кубка ДЮФЛ України

Івано-Франківське Прикарпаття U-19 – переможець Кубка ДЮФЛ України

Всеукраїнський об’єднаний турнір з футболу "Кубок ДЮФЛУ” став масштабним дійством у юнацькому футболі сезону 2022-2023 років. Не дивлячись на зовнішні обставини та небезпеку у країні, у юнацьких змаганнях взяли участь представники футбольних шкіл і академій з різних регіонів України.

Футбольний турнір об’єднав футболістів і дав можливість зробити великий та важливий крок у розвитку юнацького спорту в Україні та особистого розвитку кожного юного українського спортсмена.

4 березня на стадіоні ДЮСШ “Атлет” відбувся фінальний поєдинок Всеукраїнського об’єднаного турніру з футболу “Кубок ДЮФЛУ” серед юнацьких колективів вікової категорії U-19/U-17 між столичним “Атлетом” та івано-франківським “Прикарпаттям". Забивши по голу в кожному з таймів головний трофей змагань вибороли підопічні Олега Веприка.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає керівництво, гравців, тренерський штаб і вболівальників "Прикарпаття" U-19 з перемогою в розіграші Кубку ДЮФЛ України сезону 2022-2023 років!

Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди, турботи президента клубу і потужної підтримки уболівальників.

Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на обласній, але й на Всеукраїнській арені.

Прикарпаття Івано-Франківськ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу