Новини :: Різне

|

Триста сімдесят сьомий день героїчного спротиву України проти росії

Триста сімдесят сьомий день героїчного спротиву України проти росії

Триває триста сімдесят сьома доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Вчора з'явилося відео, як російські окупанти по-звірячому вбили українського воїна, який хоробро сказав їм у вічі: "Слава Україні!"

Здавалося таке буває тільки в кіно… здавалося, що людина не може так спокійно і гідно дивитися в обличчя смерті, знати, що твій останній момент прийшов і прийняти рішення піти гідно, піти на власних умовах, піти зі словами на вустах, які ти сам обрав, зробити, не поспішаючи, останню затяжку, вимовити гасло і померти. Здавалося, що так вмирають тільки герої в кінематографі… Тепер ми знаємо, що таке гідність, справжня гідність справжнього українського героя.

Український актор Леонід Биков, який став кіно-символом опору німецьким фашистам. Український солдат, який став реальним символом опору фашистам російським. Обидва тепер – пам'ятники всім, хто стояв на смерть в ім'я життя. росіяни голосно кричать про подвиги дідів, але якби їхні діди побачили подвиги онуків і правнуків, то плюнули б їм в обличчя.

Спротив України проти росії></figure><p>Завдяки нашій єдності, завдяки нашій рішучості, завдяки тому, що ми цінуємо всю Україну і кожного українця, ми точно знаємо результат цієї війни. Із перших днів війни знаємо. В Україні завжди звучатиме:

Вічна памʼять і шана всім, хто віддав своє життя за свободу для нашого народу! Вічна памʼять і шана всім українським героям різних часів, які мріяли й боролися за волю для України!

Україна – переможе! Слава Україні!